Λίγο πριν κλείσει το έτος, ο οίκος Louis Vuitton σημειώνει μία νέα προσθήκη στην ομάδα του. Ο Youssef Marquis διαδέχεται τον Benjamin Cercio, ο οποίος διέκοψε τη συνεργασία του με το luxury brand τον προηγούμενο μήνα, στη θέση του fashion communication director. Η συνεργασία τους θα ξεκινήσει επίσημα στις 3 Ιανουαρίου 2022.

H βάση του θα είναι το Παρίσι, απ’ όπου θα βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τον Stefano Cantino, Διευθυντή Επικοινωνίας και Events του οίκου. Οι αρμοδιότητές του θα περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό της στρατηγικής επικοινωνίας του οίκου και την ανάπτυξη σχέσεων του brand με διάσημους και influencers παγκοσμίου φήμης, καθώς και την επίβλεψη όλων των fashion events.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youssef Marquis (@lamarquisette)

O Marquis είναι απόφοιτος του τμήματος επικοινωνιών και διοίκησης επιχειρήσεων του γαλλικού πανεπιστημίου École des Hautes Etudes en Sciences de l’Information et de la Communication. Η καριέρα του στον χώρο της μόδας ξεκίνησε το 2009 στον Givenchy, έναν οίκο που βρίσκεται επίσης κάτω από την ομπρέλα του ομίλου LVMH, όπου παρέμεινε για δεκατρία χρόνια, φτάνοντας τελικά στη θέση του διευθυντή δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below