Υπάρχει ένας νέος συνδυασμός παντελονιού μπότας που παρατηρήσαμε στις εβδομάδες μόδας του Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το στυλ που θέλει τη μπότα φορεμένη πάνω από το παντελόνι μας.

Δεν ακούγεται νέο; Λοιπόν, δεν μιλάμε απλά για ένα skinny jeans φορεμένο μέσα από ένα ζευγάρι slouchy boots. Το 2020, τα παντελόνια μας πρέπει να είναι ελαφρώς φαρδιά, έτσι ώστε να φουσκώνουν λίγο πάνω από την κορυφή της μπότας μας.

Στην Alberta Ferretti η τάση ήταν σε πλήρη ισχύ, ενώ στο δρόμο υπήρξε ένας αξιοσημείωτος αριθμός από street stylers που εμφανίστηκαν λανσάροντας το στυλ.

Getty Images

Η Katy Holmes δοκίμασε την τάση στο front row της επίδειξης Ulla Johnson στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, με ένα balloon τζιν και κροκό μπότες μέχρι το γόνατο. Η Ιταλίδα influencer Erika Boldrin εν τω μεταξύ, απέδειξε ότι το συγκεκριμένο τέχνασμα μπορεί να λειτουργήσει και με παντελόνι κοστουμιού.

Η επίδειξη Alberta Ferretti στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου απέδειξε ότι το στυλ πρόκειται να επικρατήσει την επόμενη σεζόν, στέλνοντας στην πασαρέλα μοντέλα με paper-bag παντελόνια τοποθετημένα μέσα σε δερμάτινες μπότες.

Τέλος, εκτός από το γεγονός ότι είναι μια πολύ πρακτική τάση για τις βροχερές ημέρες, είναι κι ένας τέλειος τρόπος να αναδείξουμε τις μπότες μας:

info@imaxtree.com
info@imaxtree.com
info@imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below