Συχνά λέμε πως οι μετοχές ενός celebrity αποκτούν νέα, μεγαλύτερη αξία από την στιγμή που γίνεται  το πρόσωπο μιας καμπάνιας. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει, ωστόσο και πλέον οι διάσημοι δεν ποζάρουν μόνο, αλλά και  σχεδιάζουν τις δικές τους συλλογές για μεγάλες εταιρείες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την συνεργασία της Gigi Hadid με την Tommy Hilfiger, ή αυτή της Rihanna με την Fenty x Puma.  Ήρθε και η σειρά του Weeknd να μπει στο κλαμπ με τους superstar που σχεδιάζουν την δική τους σειρά. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο αποτέλεσμα  της συνεργασίας του με την Puma.

Το πρώτο βήμα της συνένωσης αυτής έγινε τον περασμένο Νοέμβρη με αφορμή την καμπάνια «Run The Streets». Ωστόσο αυτή τη φορά, τα πράγματα πήγαν ένα βήμα παραπάερα, αφού ο καλλιτέχνης επιμελήθηκε δύο σχέδια παπουτσιών για λογαρασμό του Brand. Τα εν λόγω sneakers είναι διαθέσιμα σε λευκό και λαδί και θα βρίσκονται στα ράφια στις 24 Αυγούστου.

O Weeknd, εκτός από τα παπούτσια, σχεδίασε T-shirts, denim jackets και παντελόνια τα οποία θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα. Μάλιστα ο καλλιτέχνης  δηλώνει με ενθουσιασμό πως ανάμεσα σε αυτούς που ελπίζει να φορέσουν τα προϊόντα της συλλογής που σχεδίασε θα ήθελε να είναι ο Πάπας, ο Barak Obama και ο Elon Musk. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει « Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να τα φορέσουν όλοι. Θέλω (η σειρά μου) να γίνει κομμάτι της ποπ κουλτούρας»

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below