Όσο πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν τόσο πλησιάζει και η επιστροφή των αγαπημένων όλων μας σορτς – εκτός το ότι είναι εξαιρετικά κομψά και πάντα επίκαιρα, είναι και πραγματικά άνετα και είναι απόλαυση να τα φοράμε στις ζεστές ημέρες. Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Καλοκαίρι 2021.

Είναι το ντένιμ ένα ξεπερασμένο ύφασμα;
Το ντένιμ ύφασμα πάντα ήταν και θα είναι το πρώτη πράγμα που σκεφτόμαστε όταν ακούμε για σορτς γυναικεια και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και πάλι θα είναι στην κορυφή των κατατάξεων μόδας λόγω της διαχρονικότητας του, ακριβώς όπως το μικρό μαύρο φόρεμα. Ωστόσο, οι τάσεις μόδας για τη σεζόν 2021 προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία, κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τα γνωστά μας μπλου τζιν σορτσάκια εξαιρετικά επίκαιρα θα είναι και τα κατασκευασμένα από βαμβάκι και πολυεστέρα. Οι συλλογές ξεκινούν από τα βασικά σχέδια σε συνηθισμένα χρώματα, περνούν από τα φρέσκα παστέλ χρώματα και φτάνουν έως τολμηρά σχέδια που εκφράζονται με γεωμετρικά σχέδια, εκτυπώσεις ζώων και λουλουδιών, πουά και ριγέ. Ακόμα και αν δεν είστε λάτρης του τυπικού σορτσάκι, η τάσεις της μόδας δεν θα σας προσπεράσουν – επίκαιρα αυτό το καλοκαίρι θα είναι τα λεγόμενα biker shorts – λαστιχένια κολάν με μάκρος λίγο πάνω από το γόνατο, που ανάλογα με τα υπόλοιπα ρούχα με τα οποία τα συνδυάζουμε, μπορούν να φορεθούν όπως στο γήπεδο και στην καθημερινότητα, έτσι και σε ένα βραδινό πάρτι. Και στα κοντά κολάν όπως και στα σορτσάκια τα χρώματα ποικίλουν από τα κλασικά μαύρο και λευκό έως τις μοντέρνες αποχρώσεις καραμέλας όπως το ροζ, το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο.

σορτσ γυναικεια

Ποια είναι τα σωστά για εμάς σορτσάκια;
Η ποικιλία σχεδίων στην αγορά μας δυσκολεύει να επιλέξουμε, αλλά και για τα γυναικεία σορτσάκια μπορούμε να αναρωτηθούμε το ίδιο που αναρωτηθήκαμε για τα γυαλια ηλιου γυναικεια – είναι αρκετό μόνο ένα ζευγάρι; Στην πραγματικότητα – ναι, αλλά με περισσότερα η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη! Τα διαφορετικά σχέδια προϋποθέτουν διαφορετικές περιστάσεις και τόπους για να τα φορέσουμε και τώρα θα μοιραστούμε μαζί σας τις προτάσεις μας για να φορέσετε σορτσάκι ανάλογα με την περίσταση. Δεν υπάρχει σχεδόν καμιά ανάγκη να μιλήσουμε για τα μπλου τζιν σορτσάκια – είναι σαφές ότι αυτά είναι παντός καιρού και διαχρονικά και θα ήταν δύσκολο να βρούμε περίσταση στην οποία να μην ταιριάζουν. Το μόνο που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και που ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα σχέδια είναι ότι στις πιο επίσημες εκδηλώσεις αυτά δεν πρέπει να είναι πολύ κοντά – μην μεταμορφώνετε το όμορφο σε κάτι πρόστυχο με το μη σωστά εκτιμημένο μήκος.

Όταν ακούσετε «υφασμάτινα σορτσάκια» σίγουρα τα συσχετίζετε με το γήπεδο και έχετε δίκαιο αλλά και όχι ακριβώς. Το αθλητικό ντύσιμο δεν χρησιμοποιείται πια μόνο για στιγμές σωματικής άσκησης – η ζήτηση για άνεση στην καθημερινότητα από τους καταναλωτές έφερε αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας και πια να είμαστε σικάτοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάζουμε την άνεσή μας. Μπορούμε να επιλέξουμε πολύχρωμα σορτσάκια με εντυπωσιακή εκτύπωση για τη βόλτα μας στη φύση ή για μια συνάντηση με φίλους, όπως και για την εβδομαδιαία μας προπόνηση. Για το γραφείο στοιχηματίστε στα πιο μινιμαλιστικά μονόχρωμα σχέδια και χωρίς πολλές λεπτομέρειες για να μην παραβείτε τον κώδικα επίσημου ντυσίματος.

Τα κοντά αθλητικά κολάν, που είναι η καινούρια τάση στις συλλογές μόδας και υποτίθεται ότι θα γίνουν το
μεγαλύτερο hit αυτού του καλοκαιριού, επίσης μπορούν να φορεθούν παντού, όπως ήδη αναφέραμε. Άλλο προτέρημά τους είναι ότι μπορούμε να τα φορέσουμε όπως από μόνα τους, έτσι και μαζί με φορέματα και
φούστες. Οι δυνατότητες για τη δημιουργία μιας θεαματικής καλοκαιρινής εμφάνισης είναι πολλές και επομένως και οι συμβουλές μας – η επιτυχία σας είναι εγγυημένη! Τι περιμένετε ακόμα; Τα τέλεια σορτσάκια σας περιμένουν! Σορτσάκια από ντένιμ ή από ύφασμα ή ίσως αθλητικό κολάν – ποια είναι η δικιά σας επιλογή;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below