Στa 70α βραβεία Emmy που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Λος Αντζελες, η Scarlett Johansson, εμφανίστηκε με ένα ολοκέντητο με παγιέτες λευκό φόρεμα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λαμπερά κοσμήματα του Ελληνα σχεδιαστή Nίκου Κούλη.

Συγκεκριμένα επέλεξε σκουλαρίκια από λευκόχρυσο με λευκά διαμάντια από τη σειρά Universe και δαχτυλίδι πό λευκόχρυσο με διαμάντια και μαύρο σμάλτο από τη συλλογή Oui.

Getty Images

 

Μετά την Alicia Vikander , την Oprah Winfrey, την Reese Witherspoon, την Jennifer Lawrence, τη Laura Dern, τη Salma Hayek, την Tracee Ellis Ross, την Greta Gerwig, την Saoirse Ronan και την Emilia Clarke που επέλεξαν κοσμήματα Nikos Koulis κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Award Season, η Scarlett Johansson πραγματοποίησε άλλη μία ξεχωριστή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των φετινών Emmys.

Τα κοσμήματα Nikos Koulis βρίσκονται σε κορυφαία καταστήματα και boutiques σε 16 πόλεις του εξωτερικού, συμμετέχουν κάθε χρόνο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, ενώ φαν τους δηλώνουν οι Rihanna, Daphne Guinness και Jennifer Lopez.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below