Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού είναι (δυστυχώς) γνωστή για την παλιομοδίτικη σκέψη της όσον αφορά στο μέγεθος του σώματος. Προσκολλημένη στα παραδοσιακά αδύνατα μοντέλα, αποτέλεσε έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι ένας μεγάλος οίκος έσπασε χθες τελικά το καλούπι.

Η Sarah Burton του Alexander McQueen παρουσιάσε μια ποικιλία από βολάν και florals στο σόου της για τη σεζόν SS18 – όπως και δύο μοντέλα με καμπύλες.
Η Eline Lykke και η Betsy Teske είναι δύο ονόματα που θα θυμόμαστε για το γεγονός ότι έδειξαν στο Παρίσι ότι η ποικιλομορφία είναι πολύ αναγκαία στην πασαρέλα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που παρακολούθησαν την επίδειξη δεν παρατήρησαν καν τη διαφορά, αποδεικνύοντας ότι το όραμα ενός σχεδιαστή δεν πρέπει να είναι “one size”.
Και παρόλο που οι δύο γυναίκες δεν ήταν ακριβώς plus-size, είχαν σαφώς περισσότερες καμπύλες από ό, τι τα υπόλοιπα μοντέλα στην πασαρέλα.

A post shared by Susie Lau (@susiebubble) on

Ο casting director του McQueen, Jess Hallett, δήλωσε ότι η απόφαση προέκυψε ως αποτέλεσμα του θέματος της συλλογής που “αφορούσε την αδελφοσύνη και τον εορτασμό της θηλυκότητας”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below