Η νέα καμπάνια της MAJE για τη συλλογή SS21 μας προτείνει ξεκάθαρα: #STAYYOURSELF! Το top model CARA TAYLOR “δανείζει” τη μορφή της σε εφτά χαρακτήρες: εσένα, εμένα, αυτούς. Τελικά, μόνο αλλάζοντας συνεχώς μπορούμε να είμαστε πραγματικά ο εαυτός μας.

Μερικές φορές συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό, μία εμπειρία που μας βοηθά να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Συνήθως ξεκινά κάπως έτσι: ξυπνάμε ένα πρωί και αναρωτιόμαστε ποιος θα θέλαμε να είμαστε σήμερα. Με λίγα λόγια, καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Όμως μια μέρα ξυπνάει και θυμάται εκείνο το όνειρο που είχε δει το προηγούμενο βράδυ. Ξαφνικά, νιώθει οικεία έξω από τα νερά του, ίσως καλπάζοντας πάνω σε ένα άλογο στα βουνά της Μοντάνα ή χορεύοντας πάνω σε ένα τραπέζι σε κάποιο club των 90᾽s, όλα τα σενάρια είναι εφικτά στα όνειρα. Μέσα από το όνειρο o καθένας ζει μία πιθανή πραγματικότητα, πέρα από τα όρια που έχει θέσει για τον εαυτό του.

Τη μία μέρα μπορεί να νιώθεις σαν τη Bonnie και την άλλη μέρα νιώθεις λίγο πιο Clyde, θέλεις να φορέσεις αντρικά κοστούμια, αλλά με ένα twist θηλυκότητας. Ο νέος εαυτός σου, ίσως κρατήσει για μια ζωή ή μόνο για ένα πρωί, όμως μέσω αυτή της εναλλαγής αγκαλιάζεις μία άγνωστη πτυχή του χαρακτήρα σου και αισθάνεσαι μία διαφορετικότητα από την προηγούμενη ημέρα.

#StayYourself, με αυτό το hashtag η Maje παροτρύνει όλες τις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους και να περιμένουν να δουν που θα τις οδηγήσει. Μια γυναίκα μπορεί να νιώθει μία μέρα είτε πιο girly, είτε περιπετειώδης τυχοδιώκτης, ροκ, αγοροκόριτσο, ατρόμητη καουμπόης ή εκείνο το κορίτσι που
ντύθηκε νύφη, ποτέ όμως δεν πρέπει να νιώθει περιορισμένη.

Η Αμερικανίδα φωτογράφος Cindy Sherman πρώτη χάραξε το δρόμο: Ως γυναίκες μπορούμε να παίξουμε σε όλες τις πτυχές μας, με όλες τις προσωπικότητες μας χωρίς να πρέπει να είμαστε πάντα ίδιες, ούτε όμως
εντελώς διαφορετικές. Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε, να μεταμορφωνόμαστε απροσδόκητα,
πρέπει να ορίζουμε τη δική μας κανονικότητα, να πραγματοποιούμε τα όνειρα μας και να παίζουμε με τη μόδα!

Η ωδή της Maje στην δυναμική ευελιξία μας, απαθανατίστηκε από τον Tim Elkaïm, σε σκηνοθεσία των Jean-Baptiste Talbourdet και Lolita Jabobs, και γυρίστηκε σε μορφή TikTok από τον Antoine Asseraf.

H νέα συλλογή MAJE SS21 είναι διαθέσιμη στα παρακάτω καταστήματα:

MAJE Boutique
The Golden Hall, 1ος Όροφος
Λ. Κηφισίας 37Α 15123 Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 6803450

Attica – City Link
Πανεπιστημίου 9, 10564 Σύνταγμα, Αθήνα
+30 211 9900000

Attica – Τσιμισκή 48 – 50
Τσιμισκή 48 – 50, Θεσσαλονίκη
+30 211 9900000

Attica – Mediterrenean Cosmos
11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Θεσσαλονίκη
+30 211 9900000

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below