Ας σηκώσει το χέρι όποια δεν πέρασε κάμποσες άβολες βραδινές εξόδους στο παρελθόν, με μια τσάντα- φάκελο σφηνωμένη κάτω από τη μασχάλη. Λαμβάνοντας υπόψη την όχι και τόσο πρακτική φύση της λοιπόν, γιατί τόσες πολλές συντάκτριες μόδας και στιλίστριες, έχουν αρχίσει να αντικαθιστούν τις τσάντες ώμου τους με αυτήν;

View this post on Instagram

Dipped in Bottega chocolate 🍫

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες τάσεις στα αξεσουάρ, το credit ανήκει στον Daniel Lee, καλλιτεχνικό διευθυντή της Bottega Veneta και βασιλιά των αντικειμένων λατρείας. Η νέα “Pouch”, όπως την ονομάζει (και όχι clutch bag) έρχεται σε μια σειρά από κομψές αποχρώσεις, όπως το καμηλό, λαδί και γαλάζιο του ουρανού, είναι κατασκευασμένη από μαλακό δέμα και έχει στρογγυλεμένες άκρες σαν ένα μικρό μαξιλαράκι.

Η Tiffany Hsu, buyer στo My Theresa, μέσω του Instagram της, @ handinfire, αποδεικνύει και την ευελιξία της τσάντας αφού σε μια εικόνα, έχει συνδυάσει την γαλάζια τσάντα της με ένα αυστηρό κοστούμι ενώ σε μια άλλη, με ένα σατέν σύνολο σε cream αποχρώσεις.

Και αν δεν μπορείς να αντέξεις οικονομικά την ίδια την Bottega Veneta, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το στυλ της είναι επίσημα “a thing”  oπότε σίγουρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε σύντομα πιο οικονομικές εκδοχές της από προσιτά brands.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below