Oι μέρες που η Nike και η Adidas ήταν οι μόνες cool επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις σε sneakers έχουν πια περάσει και luxury οίκοι όπως οι Chanel, Gucci και Prada, έχουν επεκτείνει το ρεπερτόριό τους τα τελευταία χρόνια για να συμπεριλάβουν σε αυτό το άνετο στυλ παπουτσιού.
Ωστόσο, είναι δίκαιο να πούμε ότι ορισμένα στυλ είναι πιο κομψά από άλλα, με τους Balenciaga, Vetements και Yeezy να δημιουργούν ερωτηματικά με τα ογκώδη, εκκεντρικά σχέδια τους.
Η «τάση των άσχημων παπουτσιών» παρ ‘όλα αυτά,έχει γίνει δημοφιλής στο κύκλωμα των διασημοτήτων τον τελευταίο καιρό, με την Kendall Jenner να λανσάρει πρόσφατα ένα ζευγάρι Yeezy sneakers που τράβηξε τα βλέμματα.

Η Kendall δεν είναι όμως η πρώτη Kardashian που λάνσαρε τα ιδιόμορφα παπούτσια της Yeezy. Η Kim Kardashian μας έδωσε ένα sneak preview στο Instagram πριν από λίγες εβδομάδες από τα Yeezy Mud Rat 500, πιστοποιώντας ότι όσον αφορά στα sneakers αυτή τη σεζόν, όσο πιο ογκώδη και δυσνόητα τόσο το καλύτερο.
View this post on Instagram

Yeezy Mud Rat 500’s

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

Mud Rat 500’s

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

https://www.instagram.com/p/BbMX08BDtRT/

Ο οίκος Balenciaga προκάλεσε επίσης αίσθηση το Σεπτέμβριο, όταν κυκλοφόρησε τα Triple S trainers του, σε υπερμεγέθες στυλ, πολύπλοκο σχήμα και με βρώμικη, φθαρμένη όψη. Ανεξαρτήτα από τις αντιδράσεις όμως τα Triple S έγιναν γρήγορα sold out και μετατράπηκαν σε ένα must-have για πολλές κομψές influencers.
Από ό,τι φαίνεται λοιπόν η στιγμή που θα θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς τα δικά σας “ugly sneakers” πλησιάζει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below