Μετά από μια εποχή αλληλεγγύης με ένα πανέμορφο total-black κόκκινο χαλί στα Golden Globes, αυτή ήταν η ευκαιρία για τις μεγαλύτερες σταρ στη βιομηχανία του κινηματογράφου να λάμψουν. Και έλαμψαν κυριολεκτικά: Τα χρυσά κορίτσια Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, Lupita Nyong’o και Gal Gadot εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί με μια σειρά μεταλλικών αποχρώσεων.

 

Με τα κυματιστά μαλλιά και το εκπληκτικό Dior Pre-Fall φόρεμα της, ήταν σίγουρα η βραδιά της Jennifer Lawrence. H πρωταγωνίστρια της ταινίας Red Sparrow έλαμψε με το ολοκέντητο με παγιέτες μεταξωτό φόρεμα με τις λεπτές τιράντες.

 

 

Θυμίζοντας σταρ της δεκαετίας του 1920, η Wonder Woman -Gal Gadot φορούσε ένα μεταλλιζέ Givenchy φόρεμα με κρόσσια στο φινίρισμα από τη συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη 2018. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κολιέ από διαμάντια.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Black Panther -Lupita Nyong’o ήταν άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία στο χθεσινό κόκκινο χαλί.

Η 35χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσαφί Atelier Versace φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και ένα σέξι σκίσιμο στο πλάι, κάνοντας μια άγρια ​​αλλά θηλυκή εμφάνιση.

Η Sandra Bullock ήταν άλλη μία σταρ που έλαμψε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο-χρυσό Louis Vuitton φόρεμα, που τόνιζε τη μέση της.

  • Tέλος, η Ελληνίδα ηθοποιός Melia Kreiling επέλεξε στράπλες δημιουργία Celia Kritharioti από ασημένιες παγιέτες για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί τoυ Oscars Viewing Party στο Waldorf Astoria Beverly Hills.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below