Aν έχετε περάσει κάποιο χρόνο μπροστά στο Instagram αυτό το καλοκαίρι σίγουρα έχετε προσέξει τα γυαλιά ηλίου της σεζόν: τα Takesh eyewear -τη σειρά γυαλιών της 25χρονης σχεδιάστριας Niki Takesh.

Τα εκκεντρικά αλλά χαριτωμένα γυαλιά που θυμίζουν εκείνα της Lolita έρχονται σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις, από γαλάζια και κόκκινα μέχρι ροζ και είναι σαν μια σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού cat-eye στιλ (ένα στιλ που η Τakesh λάνσαρε για χρόνια).

“Είχα πάντα μια αγάπη για τα γυαλιά ηλίου”, λέει η Takesh, της οποίας οι δημιουργίες της έχουν ήδη φορεθεί στα πρόσωπα της Paloma Elsesser, της Ruby και Lily Aldridge και της Atlanta Cadanet Taylor.

 “Ηθελα γυαλιά ηλίου που στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν” λέει η ίδια.
Συχνά λένε «μετάτρεψε το πάθος σου σε κέρδος», και η εμμονή της Takesh, ήταν πάντα τα γυαλιά ηλίου. Μετά από χρόνια που επεξεργαζόταν την ιδέα στο μυαλό της τελικά την έκανε πράξη αυτό το καλοκαίρι λανσάροντας τη συλλογή της στις 27 Ιουνίου και τα γυαλιά της άρχισαν να κάνουν αίσθηση στο Instagram μέσα σε μια νύχτα.

❤️? @takesh.eyewear ?❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Takesh ✧・: *✧・:* (@nikitakesh) στις

Ήδη συνεργάζεται με retailers όπως η Opening Ceremony, η Τakeshi όμως θέλει να θεωρεί τα γυαλιά ηλίου κάτι παραπάνω από αντικείμενο μόδας.
“Θέλω να συνεργαστώ με φίλους και καλλιτέχνες για να φτιάξω το ζευγάρι γυαλιών ηλίου των ονείρων τους”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below