Την Τρίτη, η Tallulah Willis και ο Dillon Buss ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάζονται. Η Willis, μικρότερη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, όπως και ιδρύτρια του brand μόδας Wyllis, έκανε την ανακοίνωση μέσω του Instagram. «Μπορώ επιτέλους να σε αποκαλώ αρραβωνιαστικιά μου», έγραψε αντιστοιχα ο Buss σε δικό του post.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Στη συνέχεια ήρθε μια κοντινή φωτογραφία του εκπληκτικού δαχτυλιδιού. Για την περίσταση, ο Buss, σκηνοθέτης, αναζήτησε την κοσμηματοποιό με έδρα το Μπρούκλιν, Karina Noel, η οποία δημιούργησε το σχέδιο – ένα διαμάντι σε κοπή “emerald” σε πλαίσιο από κίτρινο χρυσό. «Η δημιουργία αυτού του έργου τέχνης ήταν μια πραγματική τιμή», δήλωσε η Noel στα stories της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Σύμφωνα με την Kimberly Abruzzo, γεμολόγο στο Rare Carat, το διαμάντι φαίνεται να είναι περίπου πέντε έως έξι καρατίων. “Οι κοπές ’emerald’ απαιτούν υψηλή ακρίβεια, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια πολύ καθαρή πέτρα”, λέει η ίδια.

Και όσο για το αν η Willis ενέκρινε την επιλογή του αρραβωνιαστικού της, η λεζάντα της στο βίντεο του δαχτυλιδιού τα λέει όλα: “ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΜΟΥΝ» – Είμαι ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below