Η επιστροφή στη νέα κανονικότητα σε συνδυασμό με την επάνοδο των γρήγορων ρυθμών μιας ενεργής καθημερινότητας απαιτούν μεγάλες δόσεις άνεσης. Σε αυτό το πλαίσιο στο επίκεντρο τοποθετούνται τα βολικά και πρακτικά sneaker, που επανασυστήνονται σε καινούρια σχέδια. Το νέο σχέδιο της εταιρίας Converse, το Run Star Motion, μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Με πινελιές παρμένες απευθείας από το μέλλον μας παρουσιάζει την πιο chunky, πιο playful και πιο wavy εκδοχή του κλασικού premium Chuck 70 μοντέλου.

Τη φετινή σεζόν οι bold εμφανίσεις κατέχουν αδιαμφισβήτητα το επίκεντρο, καλώντας μας να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο απελευθερωμένη εκδοχή του εαυτού μας. Οι πασαρέλες των οίκων απέδειξαν ότι οι ογκώδεις σόλες θα αποτελέσουν τη νέα must τάση της σεζόν και το ολόφρεσκο δίπατο σχέδιο της Converse το επιβεβαιώνει. Πρόκειται για μία άκρως stylish επιλογή που μπορεί να ντύσει όλες μας τις εμφανίσεις από τις πιο casual καθημερινές έως τις πιο edgy βραδινές.

Στο εσωτερικό του κρύβεται η CX σόλα και ένας υπερυψωμένος πάτος στη φτέρνα, που εξασφαλίζει αντικραδασμική δράση, δίχως να βαραίνει στιγμή το πάτημα. Αυτή η ξεχωριστή εκδοχή των Converse είναι έτοιμη να απογειώσει κάθε look, χαρίζοντάς παράλληλα έναν street style αέρα και μία ανανεωμένη αύρα. Εννοείται ότι είναι έτοιμο να καλύψει όλα τα γούστα, καθώς διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία λαχταριστών αποχρώσεων από το κλασικό και διαχρονικό ασπρόμαυρο μέχρι το total μπεζ αλλά και το vinyl acid orange.

Ένας φρέσκος αέρας ανανέωσης θα διαπεράσει τo στυλ μας, με την προσθήκη αυτού του ιδιαίτερου new age παπουτσιού στη γκαρνταρόμπα μας.  Γεμάτο αντιθέσεις και bold γραμμές εξασφαλίζει μία ποικιλία από next level look. Δοκιμάζουμε να το συνδυάσουμε με funky κάλτσες, oversized φούτερ και mom jeans γυρισμένα στο ρεβέρ, για street style inspired εμφανίσεις ανεπανάληπτου στυλ.

Ενσαρκώνει το απόλυτο statement κομμάτι που θα μεταμορφώσει την καθημερινότητά μας, ενώ αναβαθμίζει παράλληλα ακόμη και το πιο απλό σύνολο, βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο ανέμελη πλευρά μας. Το Run Star Motion μπορεί να φορεθεί ακόμη και με τα πλεκτά μας φορέματα ή τις καρό μας φούστες μαζί με ένα χρωματιστό jacket και μία top-handle τσάντα για ένα super chic σύνολο νέας γενιάς.

Το ξεχωριστό του design συμβαδίζει με την όρεξή μας για φρέσκα ξεκινήματα και καινούριες αρχές, όντας έτοιμο να μας συνοδέψει σε όλες τις νέες περιπέτειες που μας περιμένουν. Με σύμμαχο το ασυναγώνιστο στυλ και την καινοτομία ντύνει την καθημερινότητά μας με έξτρα δόσεις άνεσης και coolness.

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom 212 00 03 710

@converse.greece

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below