Η Victoria Beckham απέδειξε ότι η φιλία μερικές φορές διαρκεί πραγματικά για πάντα, όταν απέτισε φόρο τιμής στη Spice Girl Melanie B. – γνωστή και ως Scary Spice. Η Posh παρέλειψε το Gucci φόρεμα και επέλεξε το λεοπάρ τύπωμα της Scary σε μια νέα ανάρτηση Instagram, αν και πρόσθεσε και μια κομψή πινελιά μέσω μιας λεπτομέρειας από δαντέλα

«Αποκαλύπτοντας την Scary Spice μέσα μου», έγραψε η VB στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο. Το φόρεμα είναι μέρος της συλλογής Άνοιξη 2021 της Beckham και στο κλιπ το παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο λέγοντας στους fan της γιατί είναι ιδανικό για τον ζεστό καιρό.

“Αυτό είναι το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα”, είπε. “Είναι ελαφρύ και εύκολο.”

Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Spice Girl, η Mel B. ήταν γνωστή για την αγάπη της στα λεοπάρ μοτίβα. Η Beckham, από την άλλη πλευρά, διατηρούσε τα πράγματα πιο κομψά, με τα micro-mini της. Κι ενώ δεν ανέφερε το όνομα της Scary κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας της Άνοιξης του 2021, είπε ότι θα φορούσε τα πάντα στη συλλογή – και τώρα το αποδεικνύει με το animal print post της.

“Μπορώ να πω ειλικρινά ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα φορούσα εδώ, και αυτό δεν ισχύει πάντα με μια runway συλλογή”, συμπλήρωσε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below