Όταν πρόκειται να ξοδέψεις τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σου σε μια τσάντα με επώνυμη υπογραφή, προφανώς θέλεις ένα στυλ που θα σου κρατήσει μια ζωή (τουλάχιστον για να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την επένδυση). Επίσης είναι ωραίο να έχεις μια τσάντα που είναι τόσο δημοφιλής που έχει ήδη εμφανιστεί στα χέρια των πιο κομψών διασημοτήτων, και η ολοκαίνουρια τσάντα του οίκου Alexander McQueen φαίνεται πως διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
H Selena Gomez με την Story bag σε μαύρο/ Gotham/GC Images
Η “Story” εμπνέεται από την ανταλλαγή αφηγήσεων – ιστοριών – οι οποίες εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται στο DNA του Αlexander McQueen. Είναι ισχυρή, θηλυκή και έχει ένα φινίρισμα σε διαφορετικό χρώμα. Διαθέτει μια σύγχρονη μεταλλική εκδοχή της εμπνευσμένης χειρολαβής του οίκου που σημαίνει ότι μπορεί να κρατηθεί και ως clutch.
Η Kaia Gerber με την Story bag σε χακί /Getty Images
Aυτή η day-to-night τσάντα μπορεί να φορεθεί μάλιστα με πολλαπλούς τρόπους: μια ρυθμιζόμενη  λαβή της επιτρέπει να κρατηθεί στο χέρι, να φορεθεί στον ώμο ή διαγώνια στο σώμα με αποσπώμενο λουράκι.
Η Charlize Theron με την Story bag σε μαύρο@backgrid.com
Είναι είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία από λαμπερά χρώματα εμπνευσμένα από απειλούμενα και εξαφανισμένα είδη λουλουδιών, συμπεριλαμβανομένου του orchid pink, του lust red, τoυ λευκού, μαύρου και του χακί.
Η Νaomi Cambell με τη Story bag σε μαύρο
Χάρη στο ασυνήθιστο boxy σχήμα της, ταιριάζει εξίσου καλά σε συνδυασμό με βραδινά φορέματα όσο και με τζιν, γεγονός  που την καθιστά την τέλεια προσθήκη για τη σύγχρονη γκαρνταρόμπα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below