Πίσω στο 2014, η νεουορκέζα συγγραφέας Maureen Callahan διηγήθηκε την ιστορία της μόδας που ανέδειξε τα supermodels της δεκαετίας του ’80 για την heroin-chic εμφάνιση και την μόδα τoυ grunge της δεκαετίας του ’90, με ένα βιβλίο με τον τίτλο “Champagne Supernovas”.

Ο τίτλος επικεντρώθηκε κυρίως σε τρεις iconic προσωπικότητες: την Kate Moss, τον Alexander McQueen και τον Marc Jacobs, τους ανθρώπους που έκαναν την εποχή αυτό που ήταν.
Το βιβλίο της Callahan δεν περιλάμβανε συνεντεύξεις από τα τρία πρόσωπα (να σημειωθεί ότι ο McQueen είχε πεθάνει πριν τη δημοσίευση του βιβλίου), είχε όμως μαρτυρίες από πολλούς συντάκτες, στυλίστες και club kids της εποχής έτσι ώστε να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη και σωστή εικόνα.

Τώρα λοιπόν, φαίνεται ότι το βιβλίο μεταφέρεται στην οθόνη – και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες.
Ο Johnny Lin και ο Ben Shields Catlin της εταιρείας Filmula έχουν πάρει τα δικαιώματα του βιβλίου και μόλις ανακοίνωσαν ότι μια τηλεοπτική σειρά είναι στα σκαριά.
“Ο στόχος μας είναι να κάνουμε την αληθινή αφήγηση της iconic εποχής της μόδας της δεκαετίας του ’90 στη Νέα Υόρκη, η οποία επαναπροσδιόρισε τη βιομηχανία και θα το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, δήλωσε ο Catlin στο The Hollywood Reporter.

Ποια θα υποδυθεί άραγε την Kate Moss; Η μικρή αδερφή της, Lottie ίσως; Ανυπομονούμε να το ανακαλύψουμε!

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below