Για να μη συγχέεται με τη βραζιλιάνα θεά της Victoria’s Secret με την οποία μοιράζεται το ίδιο όνομα, το μοντέλο που κυριάρχησε στις πασαρέλες της σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι SS18 -Gisele Fox, προβάλλει ένα πιο συγκρατημένο vibe.
Με τα εκλεπτυσμένα και διακριτικά χαρακτηριστικά, το boyish pixie κούρεμα και το αψεγάδιαστο δέρμα, το μοντέλο με καταγωγή από το Σιάτλ μπορεί να βγάζει μια ήπια και συγκρατημένη εικόνα, αλλά οι εμφανίσεις της στα runways του SS18 κάθε άλλο παρά αυτό ήταν.

Από τη Miu Miu και τον Valentino, τη Marni και τον Marc Jacobs, το μοντέλο με την ομορφιά που θυμίζει εκείνη της Twiggy περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό των περισσότερων κορυφαίων οίκων και με την ικανότητά της να μεταμορφώνεται με άνεση από mod σε παιδί των λουλουδιών μέχρι μια avant-garde μούσα, η Fox έγινε ο στυλιστικός χαμαιλέωντας της άνοιξης του 2018.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του μήνα μόδας υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων The Lions στη Νέας Υόρκης δίπλα στις editorial darlings Adwoa Aboah, Irina Shayk και Sara Sampaio. Προβλέπουμε λοιπόν μεγάλα πράγματα για τη Fox το 2018.

View this post on Instagram

Outside @victoriabeckham #streetstyle

A post shared by Gisele Fox (@giselefox) on

https://www.instagram.com/p/BWi6KnNA0UC/?taken-by=giselejfox

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below