Η Bottega Veneta βρίσκεται σε έξαρση δημιουργικότητας και το απέδειξε για άλλη μια φορά.
Με αφορμή την έκδοση της νέας σειράς αρωμάτων ‘’Alta’’, ο οίκος έστησε ένα pop-up πάγκο έξω από το Selfridges στο Λονδίνο που θα δροσίσει τους περαστικούς. Σερβίροντας παγωτά σε γεύσεις αντίστοιχες με τα συστατικά των νέων αρωμάτων, η Bottega Veneta δίνει κυριολεκτικά μια γεύση της νέας της συλλογής. Και, επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορα, τα κυπελάκια είναι στο κλασικό πλεκτό σχέδιο intrecciato που έχει συνδυαστεί με τον οίκο.
View this post on Instagram
Η εταιρεία, ανακοινώνοντας τη νέα συλλογή Eaux de Parfum ανέφερε πως αποτελεί μια προσπάθεια να «επαναφανταστούμε την Ιταλία σε διάλογο με τον κόσμο». Ο πυρήνας της συλλογής βασίζεται στο ‘’Intrecciato duo’’ που φέρνει σε συνάντηση ένα ιταλικό συστατικό (όπως η στρατσιατέλα) με ένα ακόμα από ένα διαφορετικό μέρος του πλανήτη, μια διαπολιτισμική ανταλλαγή μέσω μυρωδιών.
View this post on Instagram
Το marketing μέσω γεύσης στο Λονδίνο πάντως, μας έχει ήδη ανοίξει την όρεξη για τα νέα αρώματα που προτείνει ο αγαπημένος οίκος.
View this post on Instagram



