Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Marieclaire.gr on Google

Η Bottega Veneta βρίσκεται σε έξαρση δημιουργικότητας και το απέδειξε για άλλη μια φορά.

Με αφορμή την έκδοση της νέας σειράς αρωμάτων ‘’Alta’’, ο οίκος έστησε ένα pop-up πάγκο έξω από το Selfridges στο Λονδίνο που θα δροσίσει τους περαστικούς. Σερβίροντας παγωτά σε γεύσεις αντίστοιχες με τα συστατικά των νέων αρωμάτων, η Bottega Veneta δίνει κυριολεκτικά μια γεύση της νέας της συλλογής. Και, επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορα, τα κυπελάκια είναι στο κλασικό πλεκτό σχέδιο intrecciato που έχει συνδυαστεί με τον οίκο.


Η εταιρεία, ανακοινώνοντας τη νέα συλλογή Eaux de Parfum ανέφερε πως αποτελεί μια προσπάθεια να «επαναφανταστούμε την Ιταλία σε διάλογο με τον κόσμο». Ο πυρήνας της συλλογής βασίζεται στο ‘’Intrecciato duo’’ που φέρνει σε συνάντηση ένα ιταλικό συστατικό (όπως η στρατσιατέλα) με ένα ακόμα από ένα διαφορετικό μέρος του πλανήτη, μια διαπολιτισμική ανταλλαγή μέσω μυρωδιών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bottega Veneta (@newbottega)


Το marketing μέσω γεύσης στο Λονδίνο πάντως, μας έχει ήδη ανοίξει την όρεξη για τα νέα αρώματα που προτείνει ο αγαπημένος οίκος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selfridges (@theofficialselfridges)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below