Η ανερχόμενη jewelry designer Ελίνα Αφεντάκη υποδέχθηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους της από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο και παρουσίασε τη νέα σειρά κοσμημάτων της.

Οι δημιουργίες της είναι επηρεασμένες από γυναικείες φιγούρες και στοιχεία της φύσης καθώς και ό,τι συμβαίνει κάτω από τη γη, δηλαδή αυτά που δεν μπορεί να δει κάποιος με το γυμνό μάτι όπως άλλωστε είναι και τα πετρώματα που χρησιμοποιεί. Πιστεύει στην πολυμορφικότητα, και προσπαθεί να συνδυάζει αιθέρια σχήματα με κρυφή κίνηση στις δημιουργίες της προσθέτοντας σχεδόν ηχοληπτικό χαρακτήρα στα σχέδια. Πιστεύει ότι τα κοσμήματα εκτός από το ότι αντιπροσωπεύουν τις γυναίκες που τα φοράνε είναι συνοδοιπόροι τους, κάτι που τους συνοδεύει μαζί τους σε κάθε στιγμή και με έναν ήπιο τρόπο λένε τη δική τους ιστορία. Έτσι λοιπόν μέσω των σχεδίων της θέλει να προκαλέσει μία αντίδραση, έναν ήχο, που ενθαρρύνει τις γυναίκες να εκφράζουν και να φορούν τον εσωτερικό τους κόσμο.

Η Ελίνα Αφεντάκη, η οποία δραστηριοποιείται μόνιμα στο Λονδίνο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους καλεσμένους της οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τις μοναδικές της δημιουργίες. Ο χώρος του μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης είχε μετατραπεί σε ένα μαγικό σκηνικό με υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών, εξαιρετικό φωτισμό και dance μουσική. Οι καλές φίλες της Ελίνας Αφεντάκη φορώντας φορέματα του σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη, παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο τα κοσμήματα και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ήταν μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει στη μνήμη όλων όσων παρευρέθηκαν, γιατί υπήρχε ένας μοναδικός συνδυασμός… λάμψη και χαμόγελα. Πάρτε μία γεύση!

Αλεξία Κατσούλα, Έλενα Κουγούφα, Ελίνα Αφεντάκη, Ιφιγένεια Κωνσταντιλιέρη Φουρλή, Αναστασία Γεωργιάδη.[/caption]

Χρυσάνθη Κουρούπη
Τατιάνα Μπλάτνικ, Ελίνα Αφεντάκη
Άννα Μπέλλα Ιγγέση
Δάφνη Φουρλή, Έλλη Κωνσταντιλιέρη Φουρλή, Ελίνα Αφεντάκη, Έτα Παγίδα Σαμαρά
Ντόζια Κορχανίδη, Ρίκα Πορφυράτου , Μιλένα Λεοντιάδη
Μιλένα Λεοντιάδη, Ελίνα Αφεντάκη, Αναστασία Πατέρα
Ελίνα Αφεντάκη, Άγγελος Μπράτης
Αρετή Νταρμα – Έτα Σαμάρα
Αλεξία Κατσούλα, Έλενα Κουγούφα, Ιφιγένεια Κωνσταντιλιέρη Φουρλή, Αναστασία Γεωργιάδη.

 

www.elinaafentaki.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below