Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές των περισσότερων εκδηλώσεων και πιθανότατα να έχεις κι εσύ έναν γάμο, βάφτιση ή κάποιο άλλο υπέροχο event στην ατζέντα σου, τώρα που επανέρχεται σιγά σιγά η κοινωνική μας ζωή. Ευτυχώς, το www.miamania.com, το επίσημο outlet της BSB και της LYNNE είναι εδώ και σε βοηθά να ντυθείς κομψά με αγορές υψηλής αισθητικής σε budget-friendly τιμές.

Δημιουργίες με δομή ή σε ρευστές σιλουέτες, με ρομαντικά βολάν ή από δαντέλα καθώς και ολόσωμες φόρμες με κολακευτικές γραμμες σε ουδέτερους ή παστέλ τόνους, έρχονται σε αντίθεση με τα φορέματα σε πιο ζωηρές αποχρώσεις.

Τα floral μοτίβα και τα φίνα υφάσματα είναι το κλειδί για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις αυτής της σεζόν, ενώ τα πιο όμορφα αξεσουάρ έρχονται για να προσθέσουν ιδιαιτερότητα και χαρακτήρα σε καθε σύνολο.

Το www.miamania.com είναι ένας καλαίσθητος και εύχρηστος shopping προορισμός με τα αγαπημένα σου top fashion brands να σε προσκαλoύν να ανακαλύψεις εκ νέου τις προηγούμενες συλλογές τους, σε τιμές που δεν θα πιστεύεις και με έναν τρόπο που δεν θυμίζει καθόλου outlet.

Plus: Στο www.miamania.com εκτός από τα αμέτρητα BSB και LΥΝΝΕ κομμάτια που συνεχώς ανανεώνονται, υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία “Special Price” όπου θα ανακαλύπτεις έξτρα εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, ενώ με το “Miamania Journal” θα παίρνεις νέες ιδέες και θα μαθαίνεις έξυπνα fashion tips που θα απογειώσουν το look σου.

Το www.miamania.com είναι το απόλυτο outlet που ήρθε για να γίνει η νέα αγαπημένη σου συνήθεια!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below