Κάθε εβδομάδα, η ατζέντα της Βασίλισσας της Ισπανίας είναι γεμάτη. Συναντήσεις, τελετές, παρουσιάσεις, συνέδρια στα οποία είτε πηγαίνει μόνη της, είτε μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Felipe VI δείχνοντας άψογα ντυμένη χωρίς να προσπαθήσει πολύ.

Μια ακόμη απόδειξη ήταν η εμφάνιση που επέλεξε  για την πρώτη της εβδομαδιαία εκδήλωση, την περασμένη Τρίτη, 14 Μαρτίου, στο Valladolid Fair, όπου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο στάδιο του Talent Tour, ένα έργο που ξεκίνησε από το Ίδρυμα The Princess of Girona (τoυ οποίου η κόρη της Λετίσια, πριγκίπισσα Λεονόρ, είναι επίτιμη πρόεδρος) και ταξιδεύει σε όλη την Ισπανία υποστηρίζοντας νέους.

Η Λετίσια επέλεξε μια ιδιαίτερα φρέσκια εμφάνιση για την περίσταση: ένα νέο σακάκι Massimo Dutti που συνδύασε με μαύρο κολάν.

Getty Images

Προφανώς, το κολάν θα ήταν το λιγότερο «βασιλικό» ρούχο που θα μπορούσε να περιμένει κανείς από ένα μέλος της μοναρχίας. Και αυτό είναι απόδειξη ότι ακόμη και μια βασίλισσα μπορεί να προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή ικανοποιώντας τις ανάγκες εκσυγχρονισμού και πρακτικότητας. Και μάλιστα η Ισπανίδα βασίλισσα το έκανε χωρίς να πηγαίνει στους μεγάλους οίκους μόδας, αλλά με ένα προσιτό κολάν κι ένα μακρύ μπουκλέ σακάκι από την Massimo Dutti. Η επιλογή του outfit ήταν απλή αλλά εντυπωσιακή, κι έπαιζε με τα κλασικά κομμάτια της σύγχρονης εποχής, και το κομψό ασπρόμαυρο. Το βασιλικό look της Λετίσια ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες (πάλι από την Massimo Dutti) με πιο άνετο και φαρδύ τακούνι από τα κλασικά στιλέτο που συνήθως επιλέγει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below