Αυτή την εποχή του χρόνου, η υπόσχεση της άνοιξης συνήθως προσδίδει μια υγιή δόση αισιοδοξίας στον αέρα γύρω μας. Ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, οι μέρες γίνονται όλο και μεγαλύτερες και οι γκαρνταρόμπες μας όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Οι στιγμές που διανύουμε τώρα όμως είναι πρωτόγνωρες και μας αναγκάζουν να ζούμε με καθημερινό άγχος σχετικά με τον ιό και το τι σημαίνει αυτό πρακτικά για όλους μας.

Αυτό όμως μοιάζει και σαν μια ευκαιρία να επανεξετάσουμε τη νέα τάση της μόδας που ακούσει στο όνομα JOMO dressing (Joy Of Missing Out), ένα νέο trend που φέρνει μαζί του μια νέα φυλή ρούχων που ήρθαν για να μείνουν.

Εφόσον άλλωστε η μοναδική μας επιλογή πλέον είναι να παραμείνουμε στο σπίτι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε και όχι να αγωνιζόμαστε συνεχώς με τις ψυχικές και συναισθηματικές επιπτώσεις της αυτοαπομόνωσης.

Κι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσουμε είναι με το ντύσιμό μας μέσα στο σπίτι. Το κλειδί για το σωστό JOMO dressing είναι η ιδέα του loungewear που μας φέρνει χαρά: θέλουμε χαλαρά και cosy, όχι άχαρα και πρόχειρα. Όμορφα ρούχα με τα οποία θα θέλουμε να τυλιχτούμε και να χαλαρώσουμε (ή και να δουλέψουμε).

Δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές:

Παντελόνι και τοπ από μετάξι και κασμίρ, Olivia Von Halle

Σετ ζακέτα και παντελόνι από βαμβάκι και μετάξι, Falconeri

Βαμβακερό σετ, Yamamay

Τοπ και παντελόνι από οικολογικό βαμβάκι, Zara Home

 

Σετ παντελόνι και τοπ, Marks & Spencer

Kασμιρένια slippers, COS

Φούτερ και κολάν Reebok X Victoria Beckham

Κασμιρένια ολόσωμη φόρμα, Madeleine Thompson

Κασμιρένιο σετ, ERES

Toπ και παντελόνι, LESET