Ορισμένα φορέματα απλά αποτυπώνουν το πνεύμα του καλοκαιριού και η φετινή συλλογή H&M έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Τα φορέματα ήταν πάντα το δυνατό σημείο της H&M και αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση, με μια μεγάλη επιλογή από vintage florals και αέρινα βαμβακερά στυλ ιδανικά για την εποχή.

Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο κομμάτι που έχει τραβήξει την προσοχή μας την τελευταία εβδομάδα, και αυτό είναι το λευκό μίνι της H&M. Διαθέτει ένα κολακευτικό τετράγωνο ντεκολτέ, φούστα σε γραμμή Α με σούρες και φουσκωτά μανίκια, ακριβώς αυτό που θέλουμε να φοράμε καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει. Επιπλέον θα έδειχνε τέλειο με ένα ζευγάρι chunky σανδάλια και μια καφέ τσάντα.

Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι αυτό το μικρό, λευκό φόρεμα έρχεται σε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή, στα 24,99 € ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη σκέψη για να επενδύσουμε σε ένα, αλλά και ότι δε θα είναι για πολύ καιρό ακόμα διαθέσιμο. Έρχεται τόσο σε λευκό όσο και σε μπεζ, και σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου κομμάτια για το καλοκαίρι.