Μέσα σε μία περίοδο έντονων αλλαγών, η ανάγκη μας για σταθερότητα τοποθετεί το πουκάμισο στην πρώτη θέση των επιλογών μας για ολοκληρωμένα και στιλάτα σύνολα, που θα μας συνοδεύσουν από το γραφείο στην πόλη. Νέες γραμμές, ζωηρά χρώματα και πλήθος υφών, που χαρίζουν άλλη διάσταση σε ένα απλό σύνολο, συστήνουν τη νέα γενιά πουκαμίσων.

Η δεκαετία του 70‘ κάνει εμφανή την παρουσία της ακόμη μία φορά με έντονα χρώματα, που αποτελούν ιδανική βάση για color-blocking συνδυασμούς, δερμάτινα και σατινέ φινιρίσματα αλλά και oversize γραμμές. Για look βγαλμένα από την εποχή της Bianca Jagger και της Diana Ross αρκεί να ολοκληρώσετε το σύνολο με μία μίνι φούστα σε Α γραμμή και ένα ζευγάρι platform μπότες – μπορείτε να τολμήσετε μία λευκή απόχρωση – για ένα ultimate 70s look.

Ένα chunky πλεκτό μπορεί να αναβαθμιστεί συνδυασμένο με ένα πουκάμισο που θα προσφέρει έξτρα στιλ και ζεστασιά, συνιστώντας ένα από τα πιο έξυπνα και κλασικά layering tricks. Φέτος τα ρετρό σχέδια μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, προσδίδοντας μία νότα ενθουσιασμού και ζωντάνιας.

Πουκάμισο βαμβακερό τσέπες Mango, 29.99€
Πουκάμισο βαμβακερό oversize Mango, 29.99€
Πουκάμισο 100% lyocell Mango, 25.99€
Φαρδιά σατέν μπλούζα Mango, 29.99€
Πουκάμισο δερμάτινο εφέ Mango, 29.99€

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below