Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ζηλέψει τα outfits της Kate Middleton. Πολλά μάλιστα έχουν εντυπωθεί στο μυαλό μας, παρόλο που έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Δούκισσα του Cambridge τα φόρεσε. Τρανό παράδειγμα το πιε ντε πουλ shirt dress που φόρεσε το 2015 και με το οποίο φωτογραφήθηκε στο Anna Freud Center κατά την πρώτη της εμφάνιση ύστερα από τη δίμηνη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη γέννηση της κόρης της, πριγκίπισσας Charlotte.

Τότε το Ralph Lauren φόρεμα εκείνο είχε μπει στην κορυφή της wishlist μας, όμως εξαιτίας της τσιμπιμένης του τιμής -1000 λίρες- ποτέ δεν καταφέραμε να το δούμε κρεμασμένο στην ντουλάπα μας. Τρία χρόνια μετά το όνειρό μας γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, αφού τα Mango έβγαλαν δύο φορέματα σχεδόν πιστά αντίγραφα εκείνου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το στυλ της Kate είναι πραγματικά διαχρονικό.

Μπορεί τα δύο φορέματα να έχουν καρό pattern και όχι πιε ντε πουλ, αλλά το στυλ τους -ειδικά του παραπάνω- είναι ακριβώς ίδιο με εκείνο της Kate! Το ύφασμα, ο γιακάς, τα μανίκια και τα κουμπιά είναι πραγματικά πιστή αντιγραφή! Εάν τα συνδυάσεις με μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση ακριβώς όπως είχε κάνει η Δούκισσα του Cambridge, βάζουμε στοίχημα πως κανένας δεν θα μπορέσει να καταλάβει τη διαφορά. Και το καλύτερο; Μπορείς να τα αποκτήσεις ξοδεύοντας κάτι λιγότερο από 40€!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below