Πέρα από κάποια κλασικά στυλ όπως είναι οι καμπαρντίνες ή τα δερμάτινα τζάκετ, δεν συναντάμε συχνά μια τάση στα παλτό που να έχει επιζήσει κατά τη διάρκεια πολλών σεζόν. Τα teddy-coats όμως απέκτησαν τεράστια δημοτικότητα τον περασμένο χειμώνα, οι αναζητήσεις τους online αυξήθηκαν κατά 1000% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και τώρα είναι εδώ για ακόμα μια σεζόν.

Όλα τα είδη οικολογικής γούνας υπάρχουν στο ρεπερτόριο του χειμώνα, αλλά αυτός εξακολουθεί να διακρίνεται ως ένας από τους πιο ανθεκτικούς τρόπους να τη λανσάρουμε.

Getty Images

Η ομορφιά του teddy coat είναι ότι μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε στυλ: η Kim Kardashian-West, η Carine Roitfeld και η Rosie Huntington είναι άλλωστε μόνο μερικές από τις φανατικές οπαδούς του.

Splash News

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να φορεθεί αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρικό χαρακτήρα του, είναι καλύτερο να το ισορροπήσεις σε συνδυασμό με πιο στενές σιλουέτες στα ρούχα. Όπως και να επιλέξεις να το φορέσεις όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν θα θέλεις να φορέσεις τίποτα άλλο ολόκληρο το χειμώνα.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below