Σε ένα από τα πιο δημοφιλή trends για αυτό το καλοκαίρι εξελίσσεται το oversized πουκάμισο και πρέπει να το παραδεχτούμε.

Ήδη έχουμε συζητήσει πώς ακριβώς μπορείς να το προσαρμόσεις στο στυλ σου, ειδικά εκείνα τα βράδια που η δροσιά επιτρέπει να το φορέσεις χωρίς να ζεσταθείς, όπως επίσης έχουμε παρακολουθήσει επώνυμες να το έχουν ενσωματώσει με επιτυχία στη γκαρνταρόμπα τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, είδαμε τη Βίκυ Καγιά να το χρησιμοποιεί για να αναβαθμίσει ένα κλασσικό καλοκαιρινό στυλ που δεν είναι άλλο από το διαχρονικό navy look που τόσο αγαπάμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Άρτι αφιχθείσα από ολιγοήμερες διακοπές στη Σίφνο και ενόσω πλέον βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το GNTM της νέας σεζόν, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε χαλαρές στιγμές με το μικρό της γιο Κάρολο στη Γλυφάδα.

Το μοντέλο, επέλεξε ένα oversized πουκάμισο με… ιδιαίτερες ρίγες (βέλη) σε τόνους σκούρου μπλε και λευκού, φαρδύ λευκό cropped παντελόνι με ξέφτια και σανδάλια τύπου Birkenstock. Πάρε ιδέες!

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below