Όταν ξεκίνησε η πανδημία, οι επιδείξεις μόδας αναγκάστηκαν να πάρουν ψηφιακή μορφή καθώς οι οίκοι προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο να συνεχίσουν. Είδαμε παρουσιάσεις σε βίντεο και ταινίες μικρού μήκους, καθώς και επιδείξεις επαυξημένης πραγματικότητας. Ακόμη και η Υψηλή Ραπτική, το πιο σπάνιο ραντεβού στο ημερολόγιο της μόδας, αναγκάστηκε να βρει έναν νέο τρόπο να κάνει πράγματα. Αλλά τώρα που ξεκινά μια νέα σεζόν ραπτικής στο Παρίσι, φαίνεται ότι έχει αποκατασταθεί μια σχετική αίσθηση κανονικότητας.

Στο Musée Rodin, όπου ο Dior δείχνει τις συλλογές του εδώ και χρόνια, πλήθος διασημοτήτων συγκεντρώθηκε για να δει την τελευταία συλλογή Υψηλής Ραπτικής της Maria Grazia Chiuri για τον Christian Dior.

Υπήρχε η Monica Bellucci, με ένα τυπωμένο παλτό και μποτάκια. Η Florence Pugh με ένα εμπριμέ τοπ και την αντίστοιχη φούστα. Η Cara Delevingne με ένα μπλε κοστούμι και η Jessica Chastain με ένα printed φόρεμα. Φυσικά, όλες φορούσαν Dior. Υπήρξε επίσης μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στην πρώτη σειρά για την Jennifer Lawrence, με μια εμφάνιση που θύμιζε παλιό Χόλιγουντ και περιελάμβανε ενα πουά φόρεμα με κουμπιά και αξεσουάρ Dior.

Μετά από τόσο καιρό ήταν αρκετά συναρπαστικό να βλέπεις ένα πραγματικό κοινό, με τις απαραίτητες φωτογραφίες των A-listers σε ειλικρινείς στιγμές στο front row.

Μοnica Belucci

Getty Images

 

Jennifer Lawrence

Getty Images

 

Suki Waterhouse

Getty Images

 

Florence Pugh

Getty Images

 

Jessica Chastain

Getty Images

 

Cara Delevingne

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below