Τα cargo παντελόνια μας ξανασυστήνονται και είναι πιο θηλυκά και άνετα από ποτέ. Οι σχεδιαστές φρόντισαν να αφήσουν την φαντασία τους να καλπάσει παρουσιάζοντας μας νέες γραμμές και στιλ, που θα φορεθούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Από την δερμάτινη grunge εκδοχή τους μέχρι την σατέν για ένα πιο πολυτελές σύνολο και την denim που εξασφαλίζει μία ασφαλή επιλογή, τα νέα στιλ ποικίλουν και μας καλούν να τα δοκιμάσουμε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Οίκοι όπως Balmain, Chanel και Loewe ενσωμάτωσαν αυτή την casual τάση στις συλλογές τους με πολλά νέα twists αντλώντας από την δημιουργικότητά των σχεδιαστών τους. Η τάση αυτή αποτελεί και μία από τις αγαπημένες επιλογές των street style εμφανίσεων καθώς συνδυάζει άνεση και attitude, εξασφαλίζοντας πάντα ένα άρτιο σύνολο.

imaxtree.com
imaxtree.com

Η boyish γραμμή του, με το στρατιωτικό στιλ και τις μεγάλες τσέπες στις αναβαθμισμένες εκδοχές τoυ θα μονοπωλήσει το στιλιστικό μας ενδιαφέρον την φετινή σεζόν, καθιστώντας το βασικό κομμάτι τόσο για τις πρωινές όσο και για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μας.

imaxtree.com

 

imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below