Ναι, σύντομα θα μπορέσετε να ανασάνετε με ανακούφιση γιατί οι ημέρες που έπρεπε να επιλέξετε μεταξύ μόδας και λειτουργικότητας σύντομα τελειώνουν: Οι σχεδιαστές επιλέγουν το αντιανεμικό αδιάβροχο ή αλλιώς το anorak σαν το νέο hot πανωφόρι για την άνοιξη 2018. Από τα σπορ υπερμεγέθη jackets που η Rihanna συνδυάσε με track-pants στη Fenty x Puma μέχρι τα ημιδιάφανα σε παστέλ αποχρώσεις στην Burberry, πλέον δεν θα υπάρχει δικαιολογία για  ακατάλληλο ντύσιμο για τον βροχερό καιρό. Διαφέροντας ελαφρώς από το κλασικό αδιάβροχο, το anorak μπορεί να αναγνωριστεί από το κορδόνι στη μέση και το μονωμένο εσωτερικό.
Για την επόμενη σεζόν ωστόσο, αναβαθμίζεται και συνδυάζεται με stilettos και σατινέ υφές στον Valentino,  τονίζεται στη μέση με ζώνη ή σετάρεται με μαντήλι στο λαιμό στη Bottega Veneta και αποκτά bubble φινίρισμα στην Μary Katrantzou.
Λοιπόν μπορείτε επίσημα να πείτε αντίο στο ποτισμένο με νερό δέρμα, τη βρεγμένη γούνα και το υγρό μαλλί, γιατί το anorak είναι το μόνο πανωφόρι που θα θέλετε στην ντουλάπα σας.
Valentino S/S18
Bottega Veneta S/S18
Bottega Veneta S/S18
Mary Katrantzou S/S18

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below