Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας είναι γνωστή για την εκλεπτυσμένη και μοντέρνα προσέγγισή της στο βασιλικό ντύσιμο. Eχοντας εργαστεί ως δημοσιογράφος πριν ενταχθεί στην βασιλική οικογένεια, γνωρίζει καλά τη δύναμη του χρώματος, των μοτίβων και του άψογου tailoring.

Επίσης, όπως η Kate Middleton και η Meghan Markle έτσι κι εκείνη αγαπάει τις καλές ευκαιρίες. Και όταν εντοπίσει κάτι που της αρέσει σε μια κρεμάστρα προσιτού brand, δεν διστάζει να το λανσάρει ακόμα και σε ιδιαίτερες κι επίσημες περιστάσεις.

Χθες το πρωί στη Μαδρίτη η Λετίσια παρακολούθησε μια συνάντηση της FEDER, της Ισπανικής Ομοσπονδίας για τις Σπάνιες Ασθένειες, φορώντας ένα houndstooth σακάκι από την Uterque. Το σταυρωτό blazer από την ισπανική μάρκα, το οποίο έχει ξαναφορέσει προηγουμένως, διαθέτει υπερμεγέθη κουμπιά, κομψή εφαρμογή και ασπρόμαυρο καρό μοτίβο.

Το συνδύασε με ένα μαύρο πουλόβερ και ένα δερμάτινο παντελόνι για μια σύγχρονη πινελιά, ενώ τα αξεσουάρ όπως οι μαύρες μυτερές γόβες και η κομψή τσάντα- φάκελος έκαναν το look κατάλληλο για μια επαγγελματική εμφάνιση.

Splash News