Εδώ στα γραφεία του Marie Claire, όπως έχετε καταλάβει, λατρεύουμε το διαχρονικό και κομψό στυλ της Meghan Markle. Ένα από τα αγαπημένα μας σύνολα ήταν εκείνο που φόρεσε το 2018 στη βάφτιση του Πρίγκιπα Louis. Για τη σημαντική αυτή στιγμή, η Δούκισσα είχε επιλέξει ένα φόρεμα Ralph Lauren σε λαδί απόχρωση κι ένα καπέλο Stephen Jones του ίδιου χρώματος.

GETTY IMAGES

Εάν λατρέψατε και εσείς το συγκεκριμένο φόρεμα, αλλά δεν θέλετε να διαθέσετε τόσα χρήματα για μία εμφάνιση, σάς έχουμε την τέλεια οικονομική εκδοχή του από τα Marks & Spencer. Βρήκαμε ένα λαδί φόρεμα, που έχει το ίδιο μήκος με εκείνο της Δούκισσας. Το basic αυτό φόρεμα αγκαλιάζει ελαφρά το σώμα, όπως εκείνο της Meghan, ενώ είναι διακοσμημένο και με ζώνη. Εάν το λαδί δεν είναι το χρώμα σας, να σας ενημερώσουμε ότι διατίθεται σε μπορντό, καμιλό και μαύρο.

Μιλώντας για τα Marks & Spencer, η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με το γνωστό brand για μια capsule συλλογή workwear με σκοπό να ενισχύσει τη Smart Works, μια φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει τους ανέργους και τις ευάλωτες γυναίκες να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο.