Ίσως φταίει το ότι ξαφνικά νοσταλγούμε τις ξέγνοιαστες ημέρες της παιδικής μας ηλικίας, αλλά τώρα η σκέψη μας είναι συνεχώς στη δεκαετία του ’90. Ευτυχώς, φαίνεται ότι και η μόδα βρίσκεται εκεί ακριβώς μαζί μας. Εδώ και μήνες, οι αγαπημένες μας τάσεις από το παρελθόν επιστρέφουν στην γκαρνταρόμπα μας, οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε και ότι το μοτίβο της μαργαρίτας από τη δεκαετία του ’90 εμφανίστηκε ξανά.

Λευκά πέταλα με λίγο κίτρινο στη μέση ήταν παντού κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, και έκαναν τη ζωή μας πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Και, ειλικρινά, στην περίοδο που διανύουμε λίγη διασκέδαση θα ήταν πραγματικά χρήσιμη.

Στις πασαρέλες της άνοιξης / καλοκαιριού 2020, οι μαργαρίτες εμφανίστηκαν σε mod midi και maxi φορέματα στον Marc Jacobs, και σε ζωηρά αξεσουάρ και ρούχα στη Miu Miu.

Στη συνέχεια, η τάση αναπτύχθηκε στο Instagram, όπου σίγουρα κι εσύ έχεις εντοπίσει φορεμένη σε μερικές από τις πιο κομψές influencers, είτε με τη μορφή κοσμημάτων, ένος babydoll φορέματος, ή ενός ζευγαριού παπουτσιών.

View this post on Instagram

Frankies

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on

Το πιο ελκυστικό στοιχείο σε αυτή την χαριτωμένη τάση είναι η ευελιξία της. Το φλοράλ μοτίβο μπορεί να ντύσει ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και μαγιό ενώ είναι ο τύπος του λουλουδιού που μπορεί να διαμορφωθεί τόσο διακριτικά όσο και εντυπωσιακά για μια σειρά διαφορετικών περιστάσεων.