«Έχουμε κάνει πολύ δρόμο από το είδος του σεξιστικού, ρατσιστικού γραφείου που απεικονίζεται στο “Mad Men”», σχολιάζει η πλατφόρμα οικονομικών θεμάτων για γυναίκες Ellevest, προσθέτοντας ωστόσο ότι τουλάχιστον στο εργασιακό περιβάλλον της Αμερικής, η αρρενωπότητα παραμένει βαθιά ενσωματωμένη στο DNA του.

Αποφάσισε λοιπόν να ρωτήσει τις εργαζόμενες αναγνώστριές της πώς φαντάζονται ένα περιβάλλον γραφείου σχεδιασμένο για γυναίκες και οι απαντήσεις που έδωσαν εκτείνονται από τις παροχές της μητρότητας μέχρι τη διακόσμηση. Ιδού αυτές που παρουσιάστηκαν σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram:

«Μια πιο ευέλικτη προσέγγιση σε ωράρια και προθεσμίες, περισσότερη έμφαση στη βελτίωση της διάθεσης των άλλων, ένας αναθεωρημένος κώδικας ντυσίματος και υψηλότερες θερμοκρασίες στο περιβάλλον του γραφείου!».

«Παροχές υγείας που όντως ωφελούν τη μαμά».

«Ένα ψήγμα εμπιστοσύνης προς τους συναδέλφους, στη διαχείριση του χώρου, το χρόνου, της φυσικής παρουσίας τους. Συνήθιζα να το σκάω για να αλλάξω ταμπόν. Κι όμως».

«Μουσική, ζεστασιά στο περιβάλλον, ευέλικτα ωράρια, περισσότερα φυτά».

«Μουσική, ζεστασιά στο περιβάλλον, ευέλικτα ωράρια, περισσότερα φυτά».

«Εκδηλώσεις κοινωνικής δικτύωσης που δεν περιορίζονται στο γκολφ και τα ποτά. Πρέπει να ξεφύγουμε από τις παραδοσιακές αντρικές λέσχες του παρελθόντος και να είμαστε περισσότερο προσβάσιμοι σε έναν ποικιλόμορφο πληθυσμό εργαζομένων».

«Τέσσερις λέξεις: Επιδοτούμενες υπηρεσίες φύλαξης παιδιών».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellevest (@ellevest)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below