Μια σπάνια ημερομηνία περιμένουμε σε λίγες μέρες, καθώς το 2024 είναι δίσεκτο έτος: την 29η Φεβρουαρίου, γενέθλια ημέρα και για λίγους (και μάλλον άτυχους) Ιχθύς. Τι επιφυλάσσει όμως για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με την αστρολόγο των celebrities Kyle Thomas;

Κριός: Καλά νέα να περιμένετε για τα οικονομικά σας – αν μη τι άλλο, πλησιάζει η μισθοδοσία Μαρτίου. Είναι επίσης μια ημέρα ευνοϊκή για ιδέες και όνειρα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κατάστασή σας σε βάθος χρόνου. Στις ευχάριστες εξελίξεις της 29ης Φεβρουαρίου μπορεί να συμβάλει και κάποιος συνεργάτης σας, για παράδειγμα με μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια αύξηση που δεν περιμένατε.

Ταύρος: Ο κοινωνικός κύκλος σας μεγαλώνει και αισθάνεστε πιο δημοφιλείς από ποτέ. Όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Αξιοποιήστε τη γοητεία της ημέρας: πηγαίνετε σε μια γιορτή, συναντήστε φίλους ή ζητήστε μια χάρη που διστάζατε να εκφράσετε. Έτσι, και θα περάσετε όμορφα στις 29 Φεβρουαρίου και θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Δίδυμος: Αν έχετε κάποιες ιδέες, τώρα είναι η στιγμή να τις μοιραστείτε! Αυτή τη μέρα θα απογειώσουν την καριέρα σας και θα δώσουν μια νέα κατεύθυνση στην επαγγελματική ζωή σας. Ξεκινήστε λοιπόν αυτό το έργο, κάντε εκείνο το σημαντικό τηλεφώνημα ή στείλτε το βιογραφικό σας σε μια αγγελία που έχετε ξεχωρίσει. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σας.

Καρκίνος: Η ευλογία του σύμπαντος θα έρθει στη μορφή ενός φίλου που θα προσφερθεί να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Μπορεί, για παράδειγμα, να σας συστήσει κάποιον που θα αποδειχθεί καθοριστικός για την καριέρα σας ή να σας παρακινήσει να βγείτε από τη ζώνη βολής σας – χωρίς μετά να το μετανιώσετε.

Λέων: Φέτος, στις 29 Φεβρουαρίου, ίσως σάς περιμένει μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία στη γωνία. Αρκεί να κρατήσετε τα αυτιά και το μυαλό σας ανοιχτά. Μπορεί να ακούσετε ειδήσεις για ένα bonus, μια καλύτερη επαγγελματική συμφωνία ή να έχετε την ευκαιρία για μια πιο ευνοϊκή διαπραγμάτευση, ειδικά αν η εργασία σας έχει να κάνει με τη διαχείριση κεφαλαίων.

Παρθένος: Η 29η Φεβρουαρίου προσφέρεται για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με τον σύντροφό σας. Να μιλήσετε για το πώς θα επιδιώξετε οι δυο σας προσωπικούς – ή και επαγγελματικούς στόχους, αν είστε και συνέταιροι. Αλλά ακόμα και αν δεν είστε σε σχέση, μη διστάσετε να οργανώσετε ένα μεγάλο ταξίδι, να έχετε μια επικοινωνία με σημαντικούς συνεργάτες ή να αναζητήσετε το επόμενο αντικείμενο σπουδών σας.

Ζυγός: Η σκληρή δουλειά σας, επιτέλους, πιάνει τόπο, φέρνοντας νέες ευκαιρίες στην εργασία και βελτίωση στα οικονομικά σας. Τώρα μπορείτε να συζητήσετε μια νέα συμφωνία με τον εργοδότη σας αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με οικογενειακές περιουσίες και κληρονομιές.

Σκορπιός: Είστε το πιο τυχερό ζώδιο στον έρωτα και τις σχέσεις, επομένως μπορεί να ερωτευτείτε βαθιά ή να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση που θα σας φέρει πιο κοντά με το έτερον ήμισυ. Είναι η ιδανική μέρα να βγείτε ραντεβού – ειδικά αν είναι το πρώτο και πιο κρίσιμο!

Τοξότης: Είστε σε φόρμα και βελτιώνετε και την επαγγελματική και την προσωπική ζωή σας. Φέτος, μάλιστα, σας περιμένει μια όμορφη περίοδος διακοπών, έστω και σύντομη, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να περάσετε καλά αλλά και να απολαύσετε ευχάριστες ειδήσεις από τον χώρο της εργασίας ή της οικογένειάς σας. Αξιοποιήστε τη θετική ενέργεια για να εξασφαλίσετε κάποιες νίκες πρώτα στη δουλειά και μετά να μοιραστείτε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Αιγόκερως: Είναι μια μέρα καθαρής διασκέδασης για εσάς. Αν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, κάντε το, ανεπιφύλακτα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει να γίνετε, για μερικές ώρες, τουρίστας στην ίδια σας την πόλη, συνοδεία του συντρόφου, των παιδιών ή των φίλων σας, δεν θα το μετανιώσετε. Όσοι μάλιστα είστε singles, αυξάνονται οι πιθανότητες μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας με προοπτικές.

Υδροχόος: Μια ώθηση ενέργειας προβλέπεται εκείνη την ημέρα να φέρει άνθηση και στα οικονομικά και στην προσωπική ζωή σας. Μπορεί να δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται και γενικά να έχετε κάποια είδηση που φέρει την υπόσχεση να γεμίσει τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειάς σας.

Ιχθύς: Σήμερα οι πιθανότητες φτάνουν μέχρι το άπειρο. Μπορείτε όχι μόνο να κάνετε μεγάλα όνειρα αλλά και να τα μοιραστείτε με τους άλλους. Με τις ιδέες σας και την ευφράδεια λόγου σας να φτάνουν στο ζενίθ, σας περιμένει μια ξεχωριστή πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε την οξυδέρκειά σας για να μάθετε κάτι καινούριο, να απολαύσετε ένα πιο απαιτητικό ανάγνωσμα ή ακόμα και να ταξιδέψετε.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below