Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που έπειτα από ένα σκάρτο φέρσιμο θα αφήσουν το κάρμα να αναλάβει δράση και εκείνοι που δεν θα ησυχάσουν αν δεν εκδικηθούν. Η δεύτερη κατηγορία χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες: εκείνους που θα αντιδράσουν πάνω στα νεύρα και τον θυμό τους και εκείνους που θα σχεδιάσουν την εκδίκησή τους βήμα βήμα. Όπως και να έχει, αν θέλετε να μάθετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε και αν ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, ρίξτε μια ματιά στα άστρα. Μπορεί να σας βοηθήσουν.

Κριός

Το ταπεραμέντο τους είναι από τη φύση του εκρηκτικό. Οι Κριοί ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και η φλογερή προσωπικότητά τους δεν μπορεί να αφήσει τίποτα ασυγχώρητο. Αν κάποιος τους σχολιάσει αρνητικά ή τραβήξει πάνω του την προσοχή, θα καταστρώσουν το το τέλειο σχέδιο για να τον εκδικηθούν και να τον νικήσουν. Μισούν όταν οι άλλοι τους ξεπερνούν και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανενάν να τους κλέψει τα πρωτεία.

Παρθένος

Αρκετά επιφανειακοί και διπρόσωποι, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν φιλικοί και γλυκείς μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους – να σας καταστρέψουν. Η κριτική τους ικανότητα τούς βοηθά πολύ στα σχέδιά τους, ενώ η κεκαλυμμένη κακία τους δύσκολα γίνεται αντιληπτή στους άλλους.

Σκορπιός

Δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία του στη λίστα, αφού είνα γνωστό πως είναι ένα από τα πιο εκδικητικά ζώδια. Δεν θα διστάσει να ρίξει το δηλητήριό του σε όποιον θεωρεί πως δεν θέλει το καλό του ή εμποδίζει τους στόχους του. Είναι ιδιαίτερα πονηρός και ικανός να καταστρώνει τα πιο περίπλοκα σχέδια εκδίκησης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below