Θέλουν να τραβούν την προσοχή λες και έχουν καταπιεί μαγνήτη. Αν δεν ασχολούνται όλοι μαζί τους παθαίνουν κατάθλιψη. Το να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι το βασικό ζητούμενο της ζωής τους. Πάμε να δούμε τα ζώδια που ζουν για να κάνουν εντύπωση, να έχουν μεγάλη ζήτηση και να γίνεται συζήτηση.

Κριός

Aυτή η σιγανοπαπαδιά κάνει την ταπεινή αλλά όπου βρεθεί μοιάζει με ανθρώπινη ντισκομπάλα η οποία στέκεται στη μέση του δωματίου και ρίχνει διαφορετικό φως και λάμψη προς κάθε γωνιά προκειμένου να τραβήξει τα βλέμματα προς το μέρος της. Τελικά τα καταφέρνει και γίνεται το επίκεντρο μέχρι να πατήσει κάποιος το διακόπτη και να πάνε όλοι για ύπνο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

the incredible hulk disco GIF

Λέων

King of the Jungle once, King of the Jungle for ever, αυτό έχει καρφωθεί στο μυαλό του και άντε να το ξεσφηνώσεις. Μιλάμε για το ζώδιο που αν δεν του δίνουν σημασία μπορεί να αρχίσει να βρυχάται όπως στο αρχικό σήμα της Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. 

Image result for Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc gif

Σκορπιός

Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα στους νεόπλουτους ο πιο ανυπόφορος θα είναι ο Σκορπιός. Ζει για τους άλλους. Θα ψωνίσει ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια για να τα δείξει στο Instagram, θα κάνει ξεπατικoτούρα ζωές τρίτων που του γεμίζουν το μάτι για να τις μιμηθεί και θα είναι τελικά πιο #basic κι από τους #basic, αφού τίποτα από όσα κάνει δεν είναι αυθεντικά είναι όλα copy paste.

annoyed basic bitches GIF