Κάποια ζώδια είναι γνωστό ότι αρέσκονται στον σαδομαζοχισμό. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι 100% kinky αλλά μοιάζει πιο λογικό όταν ένας Σκορπιός σου λέει ότι του αρέσει το spanking ή όταν ένας Λέοντας σου εκμυστηρεύεται ότι απολαμβάνει το δέσιμο στο σεξ. Υπάρχουν όμως και τα ζώδια που είναι μυστικά… kinky. Δεν θα προθυμοποιηθούν να επισκεφτούν ένα sex shop ούτε θα είναι αυτή που θα σηκώσουν τις περισσότερες φορές το χέρι στα ερωτικά παιχνίδια΄ερωτήσεων. Κι αυτό γιατί κρατούν την dirty πλευρά τους για εκείνα.

Υδροχόος

Έχει την τάση να κρατά την προσωπική του ζωή για τον εαυτό του και είναι και λίγο μοναχικός αλλά ζει για το αντισυμβατικό. Από το γραφείο, στην κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα δεν φοβάται να πειραματιστεί με νέους τρόπους -αυτό συμπεριλαμβάνει κι εσένα. Body paint, παιχνίδια με κερί και σέξι μεταμφιέσεις είναι πιθανότατα στη σεξουαλική λίστα του. Αυτό το χαμηλών τόνων, ονειρικό ζώδιο θα ερεθίσει το κορμί σου όσο και τη φαντασία σου.

Ταύρος

Παίρνει το χρόνο του για να γνωρίσει την παρτενέρ του στο σεξ. Όσο αυτό το ζώδιο της Γης γίνεται πιο χαλαρό μαζί σου, αρχίζει να εξερευνά όλες τις διαστροφές και τις σεξουαλικές πολυτέλειες. Η αίσθηση της πολυτέλειας για τον Ταύρο σημαίνει ότι δεν θα σκεφτούν δεύτερη φορά για να προσθέσουν έναν ακριβό δονητή ή ένα άλλο ερωτικό παιχνίδι στο καλάθι αγορών του. Η υπερδιέγερση, τα παιχνίδια με τη θερμοκρασία και τα αισθησιακά παιχνίδια είναι βούτυρο στο ψωμί του. Γιατί για εκείνον δεν υπάρχει κορεσμός στα καλά πράγματα.

Παρθένος

Είναι το πιο προσεκτικό και συντηρητικό από τα ζώδια. Στην πραγματικότητα, επειδή ο παρθένος είναι στην τσίτα και αγχωμένος για τη ζωή χρειάζεται κάτι να τον απελευθερώσει. Όλα τα υπόλοιπα ζώδια θα προχωρήσουν σε σαδομαζοχιστικές πρακτικές κάνοντας δοκιμές αλλά ο Παρθένος θα έχει διαβάσει τα πάντα για αυτές και θα ξεκινήσει την εξάσκηση. Είναι πιο πιθανό να ερεθίζεται περισσότερο με το δέσιμο, τον καθοδηγούμενο αυνανισμό ή την επιδειξιομανία και την ηδονοβλεψία. Έχει εμμονή με το να έχει τον έλεγχο οπότε θα λατρέψει και τα παιχνίδια εξουσίας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below