Τι κοινό έχουν η βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Charlotte, ο πρίγκιπας Louis και ο γιος του πρίγκιπα Harry, Archie; Πέρα από την εξ αίματος συγγένεια τους μοιράζονται και το ίδιο ζώδιο. Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζώδιο το οποίο συναντάται κατά κύριο λόγο στις βασιλικές οικογένειες και δεν είναι άλλο από τον Ταύρο.

Οι ημερομηνίες μιλούν από μόνες: η βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια στις 21 Απριλίου, η εγγονή της πριγκίπισσα Charlotte στις 2 Μαΐου, o πρίγκιπας Λούις στις 23 Απριλίου και ο Archie στις 6 Μαΐου. Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι γνωστό για την εργατικότητα, την εξυπνάδα, την πίστη και την… ξεροκεφαλιά του. Αν έχετε δει έστω και ένα επεισόδιο του The Crown ή έχει τύχει να διαβάσετε κάποιο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια, έχετε ήδη καταλάβει ότι τα παραπάνω ισχύουν, τουλάχιστον, για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η ίδια είναι επίσης γνωστή για την αγάπη της στις παραδοσιακές αξίες και τα τελετουργικά, τα οποία ακολουθεί πιστά και τα 70 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο της Βρετανίας – σημάδι και της σταθερότητας του χαρακτήρα της.

Η αγάπη της για τα πιο ακριβά και elegant αντικείμενα, είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό δείγμα των Ταύρων, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα ακριβά τους γούστα και την κλίση τους προς την καλοπέραση. Μια ματιά στα πάντα κομψά και μονόχρωμα look της βασίλισσας, αποδεικνύει ότι η Ελισάβετ είναι αυθεντική εκπρόσωπος του ζωδίου του Ταύρου.

Ποια άλλα ζώδια είναι αρκετά κοινά στη βασιλική οικογένεια

Αν και κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο κοινό όσο ο Ταύρος στη βασιλική οικογένεια, υπάρχουν μερικά που εντοπίζονται αρκετά συχνά. Ο πρίγκιπας William, η Καμίλα και ο πρίγκιπας George είναι όλοι Καρκίνοι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, αν και προσπαθούν να δείχνουν σκληροί και άκαμπτοι. Καρκίνος ήταν επίσης και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Δούκισσα του Cambridge, Kate, και η πριγκίπισσα Anne είναι Αιγόκεροι, γεγονός που δικαιολογεί την εργατικότητά και το προσγειωμένο στοιχείο του χαρακτήρα τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below