Σκορπιός
Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι σιχαίνεσαι τα γενέθλιά σου και εμάς που σου ευχόμαστε και σου θυμίζουμε ότι μεγαλώνεις. Ενδεχομένως να βάζεις και λίγο μυαλό και ίσως να αποκτάς και καλύτερους τρόπους. Σε αυτά τα γενέθλια ο Δίας σου χαρίζει την εύνοιά του. Σεξ και δέος.

Τοξότης
Πανσέληνος στις 4 Νοεμβρίου, προσδεθείτε και λάβετε στάση σύγκρουσης. Η Σκύλλα και η Χάρυβδη (ο ήλιος στον Σκορπιό και η σελήνη στον Ταύρο) κάνουν πάρτυ και είστε το τιμώμενο πρόσωπο. Σας ζητούν να είστε προσγειωμένη, γήινη και να μη βιάζεστε. Χαχαχαχαχαχ.

Αιγόκερως
Ολα τα χρέη εδώ πληρώνονται. Το λογαριασμό πληρώνει ο Δίας από τον Σκορπιό. Θα παντρευτείς ποτέ; Θα τεκνοποιήσεις; Τέλος χρόνου, πάρε αποφάσεις! Η ζυγαριά δείχνει ότι αυτό το μήνα η εύνοια κερδίζει τις αναποδιές, οπότε ευκαιρία να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις αφήσει στη μέση και σε βασανίζει.

Υδροχόος
Εγώ, η καριέρα μου. Σουπερκαλιφρατζιλιστικεξπιαλιντόσιους ο Νοέμβριος για τα επαγγελματικά σου – δες τα σαν άλογο κούρσας που κερδίζει στον Ιππόδρομο, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο. Μετά θα πρέπει να μπει στα λίγο βαλτωμένα προσωπικά χωράφια και να γίνει χάλια. Αν υπάρχουν αποθέματα αυτολογοκρισίας, καλό θα είναι να χρησιμοποιηθούν.

Ιχθύες
Μεταβατική περίοδος με ανακατατάξεις στο σπίτι και στις συμμαχίες ρομαντικού χαρακτήρα. Οι γενναίοι κερδίζουν, όπως εξάλλου και οι σοβαροί, που βλέπουν τις σχέσεις σε βάθος χρόνου και όχι ως ραντεβού σε ξενοδοχείο με ημιδιαμονή.

Κριός
Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου παίξε το χαρτί της αγάπης, του έρωτα, του φλερτ και βγες ένα, δύο, τρία ραντεβού. Κι αν ο κήπος της Εδέμ βρίσκεται στο εργασιακό περιβάλλον; Επικίνδυνο, αλλά αν δεν το δοκιμάσεις εσύ, ένας Κριός, ποιος θα τολμήσει; Μήνας αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος
Ταξιδάκι αναψυχής μέσα στο χειμώνα πριν από τις γιορτές για να πάνε κάτω τα φαρμάκια και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου; Πες ναι, και όλα δικά σου. Η κοινωνική ζωή στα καλύτερά της, οπότε προσοχή στις υπερβολές σε φαγητό και αλκοόλ.

Δίδυμοι
Μήνας κοινωνικός (αλίμονο, ποιος δεν είναι για εσάς;) και δουλειές με φούντες. Τα αστέρια δείχνουν το δρόμο της τεκνοποίησης – θα τον βαδίσεις; Μην πάρεις το μονοπάτι το πονηρό που οδηγεί στην κατηφόρα τη μεγάλη, προτίμησε τους δρόμους της φωτιάς.

Καρκίνος
Should I stay or should I go? Βασικό ερώτημα που έθεσαν οι Clash 35 χρόνια πριν και ταλανίζει εσάς ειδικά αυτό το μήνα. Βαθιές αναπνοές, yoga, μασάζ, διαλογισμός, δοκιμάστε τα όλα για να μη χάσετε το focus σας. Στραφείτε στα σπορ. Θα ηρεμήσει το μυαλό σας και θα κάνετε και κορμάρα.

Λέων
Το σπίτι σου ή το γραφείο σου; Ο Νοέμβριος σου ζητάει να διαλέξεις και καλά θα κάνεις να διαλέξεις το σπίτι σου και το κρεβάτι σου συγκεκριμένα – και μάλιστα όχι άδειο, αλλά γεμάτο με sex toys και αξεσουάρ. Να, ας πούμε 21, 22 είναι δύο πολύ ωραίες μέρες, ειδικά αν σε λένε και Μαρία.

Παρθένος
Αγαπητοί Παρθένοι, άνθρωποι της τάξης και του προγραμματισμού, αυτό το μήνα ξεσπαθώστε! Οι λογαριασμοί σας στην τράπεζα θέλουν πότισμα και ξεχορτάριασμα και οι σχέσεις σάς τραβάνε από το μανίκι: βγείτε, διασκεδάστε, ρισκάρετε, πειραματιστείτε!

Ζυγός
Μα τι μήνας είναι αυτός! Κυριαρχείτε με χάρη πρωταθλητή του καλλιτεχνικού πατινάζ σε παγωμένα οικονομικά νερά, ποντάρετε για το πότε θα ξεπαγώσουν και κερδίζετε. Φλερτ και πάθος την πρώτη εβδομάδα του μήνα, που πάει αυτή η σχέση/ο γάμος/ο παράνομος δεσμός από τις 8 Νοεμβρίου και μετά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below