Η νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε φέρνει αλλαγές σε όλα τα ζώδια, αφού αρκετοί πλανήτες βρίσκονται σε δύσκολες όψεις. Τρία, όμως, είναι εκείνα που θα αντιμετωπίσουν περισσότερες δυσκολίες. Δες αν το δικό σου ανήκει σε αυτά.

Καρκίνος

Η βιασύνη και η υπομονή συγκρούονται αυτή την εβδομάδα. Τον τελευταίο καιρό βίωσες αρκετές καλές στιγμές και θέλεις περισσότερες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνεις και σχέδια. Αυτό που συμβαίνει, ωστόσο, αυτή την εβδομάδα είναι μια ακινησία. Εκεί που οι αλλαγές και τα όμορφα νέα διαδέχονταν το ένα το άλλο, ξαφνικά υπάρχει μια στασιμότητα.

Θα δυσκολευτείς επειδή ακριβώς τα είχες όλα σε μία σειρά και ροή και ξαφνικά βλέπεις την κατάσταση να κωλυσιεργεί. Ίσως δεχθείς αυτή τη αργή κίνηση ως αποτυχία, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις ότι αυτό είναι κομμάτι της ζωής. Δεν γίνεται όλα να συμβαίνουν όπως τα θέλεις και να είναι πάντα καλά. Αυτή η εβδομάδα είναι λιγάκι πιο αργή, αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα!

Αιγόκερως

Μια παρόμοια κατάσταση με τον Καρκίνο ζεις και εσύ. Οι προσδοκίες σου δεν απαντώνται και η αίσθηση αναμονής σε εκνευρίζει. Περιμένεις μεγάλα πράγματα από τον σύντροφό σου, τη δουλειά, την οικογένειά σου κι όταν δεν τα λαμβάνεις, ξεσπάς στους άλλους επειδή δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου.

Θεωρείς πως θα σε ανεχτούν όλοι, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβεις πως είναι να είσαι σνομπ και να κρίνεις προς πάσα κατεύθυνση. Χρησιμοποίησε τα μαθήματα που θα πάρεις για το συμφέρον σου.

Υδροχόος

Δυσαρέσκεια στη δουλειά σου θα σε βασανίσει αυτή την εβδομάδα. Είσαι δημιουργική και καινοτόμα και όταν κάτι που είχες ονειρευτεί και σχεδιάσει δεν βγαίνει όπως το ήθελες απογοητεύεσαι και θέλεις να το καταστρέψεις.

Αυτή την εβδομάδα αυτό το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο, αλλά στην περίπτωσή σου μπορείς εύκολα να το μετατρέψεις σε κάτι που αξίζει. Γι’ αυτό άκουσε τους άλλους, έχουν και εκείνοι γνώμη και συναισθήματα που ίσως σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below