Οι περισσότεροι άντρες έχουν να λένε ιστορίες από το στρατό και αρκετοί έχουν κάνει φίλους τους οποίους κρατάνε και αφού απολυθούν.

Κάποιοι άλλοι έτρωγαν συνέχεια φυλακή, κράτηση ή τη λεγόμενη ΣΕΞ-Στέρηση Εξόδου.

Υπήρχαν και αυτοί που είχαν βίσμα αλλά κι εκείνοι που υπηρέτησαν στα φυλάκια της παραμεθορίου, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε στις “μοδίστρες”.

Εκτός όλων αυτών όμως, τρία ζώδια, λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους τα περάσανε ζάχαρη στη θητεία τους ή αν δεν έχουν πάει ακόμη, να μην αγχώνονται, θα είναι συνέχεια στη λούφα και στην παραλλαγή:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Δίδυμος

Γνωστός δημοσιοσχετίστας τα πήγαινε καλά με όσους είχαν θέσεις κλειδιά: Toν εκάστοτε θαλαμοφύλακα, το μάγειρα, το δεκανέα κι άπλωνε τα πλοκάμια του μέχρι και τον ανθυπολοχαγό της μονάδας μη σου πω και το διοικητή. Με τις κονεδιές του πάντα την έβγαζε καθαρή χωρίς να κάνει τίποτα και έχωνε αθώους στις σκοπιές κυρίως να κάνουν τα γερμανικά νούμερα.

Παρθένος

Οι περισσότεροι οδηγοί των ανωτέρων είναι Παρθένοι, τυχαίο; Καθόλου. Τα ήσυχα και συνετά αυτά παιδιά αποκτούσαν  προνομιούχες θέσεις, οι οποίες τους δίδονταν αξιοκρατικά. Λόγω της καλής τους της καρδιάς την έβγαζαν καθαρή ακόμη και σε δύσκολες απομακρυσμένες μονάδες. Επίσης θεωρούνται οι φαντάροι με τις περισσότερες τιμητικές άδειες αφού όπου αιμοδοσία έτρεχαν πρώτοι.

Αιγόκερως

 Το ζώδιο που του αρέσει το στράτευμα και παρέλασε καμαρωτό με το όπλο του, έκανε τον καλύτερο φάκελο, ήταν πάντα ξυρισμένο κόντρα και με γυαλισμένες αρβύλες. Ο Αιγόκερως μάλλον υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και το είχε μεγάλο καμάρι. Είναι ο τύπος που πέρασε καλά επειδή γούσταρε τη φάση να πηδάει από αλεξίπτωτα και όχι επειδή κατάφερνε να λουφάρει.