Για τα ζώδια που ξεπερνούν τα στερεότυπα και καταφέρνουν να είναι μαζί παρά τις διαφορές τους έχουμε μιλήσει. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με μια άλλη κατηγορία. Εκείνη των ζευγαριών που ξέρουν να περνούν καλά και να διασκεδάζουν πολύ όταν είναι μαζί.

Τα συγκεκριμένα ζώδια είναι κεφάτα και περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους και μόνα. Όταν βρεθούν με τον κατάλληλο σύντροφο, όμως, τότε απογειώνονται. Ορισμένοι συνδυάζουν τις θετικές αύρες τους και άλλοι καταφέρνουν να αναδείξουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν ευχάριστους και διασκεδαστικούς.

Όπως και να έχει ένα είναι το σίγουρο: Αν βρεθείτε στο πλευρό αυτών των ζευγαριών σίγουρα θα περάσετε καλά. 

Κριός και Υδροχόος

Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή μεταξύ τους. Και τα δύο ζώδια είναι απίστευτα περιπετειώδη και πάντα έτοιμα για οτιδήποτε – μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Απολαμβάνουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και φροντίζουν να περνούν καλά και κατά τη διαδικασία ανακάλυψης νέων ενδιαφερόντων. Τους αρέσει ιδιαίτερα να κάνουν πράγματα μαζί, ως ομάδα, ενώ κουράζονται και πολύ δύσκολα. Εξισορροπούν τη μεταξύ τους σχέση περνώντας χρόνο και με φίλους. Έτσι, κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και τη διασκέδαση στα ύψη.

Δίδυμος και Ζυγός

Αν θέλετε να ακούσετε βαθιές συζητήσεις και παράλληλα να ξεκαρδιστείτε από τα έξυπνα αστεία τους, τότε βάλτε στην παρέα σας ένα ζευγάρι του οποίου τα μέλη ανήκουν στα παραπάνω ζώδια. Δίδυμοι και Ζυγοί φημίζονται για την εξυπνάδα και την ευγλωττία τους. Η ευέλικτη σκέψη των Διδύμων και η αίσθηση δικαιοσύνης των Ζυγών, σε συνδυασμό με το χιούμορ και των δυο, μετατρέπουν κάθε συζήτηση σε ντελίριο γέλιου, χωρίς να φτάνουν στη γελοιότητα.

Τοξότης και Λέων

Δύο ζώδια της φωτιάς που θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα σε κάθε ραντεβού τους και να αξιοποιούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Αν βρεθείτε δίπλα τους θα γελάσετε με την ψυχή σας. Οι ίδιοι αδιαφορούν για τη γνώμη των άλλων (μόνο όταν είναι μαζί) καθώς ανακαλύπτουν το άλλο τους μισό στο πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη. Οι Τοξότες αποθεώνουν τους Λέοντες, πράγμα που οι δεύτεροι αγαπούν, και οι Λέοντες θαυμάζουν την αισιοδοξία και την ανεμελιά των Λιονταριών. Η μεταξύ τους σχέση χαρακτηρίζεται από τις έντονες και αστείες στιγμές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below