Το Halloween μπορεί να είναι μια καλή αφορμή για να περάσουμε καλά. Είτε αποφασίσεις να μείνεις σπίτι κάνοντας μαραθώνιο ταινιών τρόμου είτε σχεδιάζοντας φάρσες με τις φίλες σου. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια σίγουρα έχεις ήδη βρει τον τρόπο που θα μπεις στο κλίμα της συγκεκριμένης γιορτής γιατί έχεις εμμονή μαζί της. Φέτος, είναι ιδιαίτερη η συγκυρία αφού θα έχει Πανσέληνο και μάλιστα το φεγγάρι θα είναι μπλε!

Δίδυμος

Παρά τη φήμη που έχεις ως “διπρόσωπη”-η οποία είναι απλά αστικός μύθος- είσαι ένας πολύπλευρος άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα. Το Halloween είναι μια ακόμα ευκαιρία να αγγίξεις το alter ego σου και να το κάνεις καλά. Ως ένα ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη τον Ερμή αγωνίζεσαι μέσα από κοινωνικές ατμόσφαιρες όπου μπορείς να συνδεθείς εγκεφαλικά με τους άλλους και να συμμετέχεις σε αθώες πλάκες. Η εγκεφαλική επαφή σημαίνει τα πάντα για σένα και το ίδιο ισχύει και για την αμφίεση του Halloween.

Λέων

δεν αγαπάς τίποτα περισσότερο από το να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Ακόμα και τότε είσαι στα φώτα. Αν δεν έχεις εξοικείωση με τον κόσμο της τέχνης -που είναι αμφίβολο- τότε είσαι μια κρυμμένη καλλιτέχνης. Οι παραστάσεις είναι η δεύτερη φύση σου και το Halloween είναι απλά μία ακόμα ευκαιρία για σένα να μεταμφιεστείς. Θυμήσου ότι η δημιουργικότητα είναι η καλύτερη στολή σου για αυτό μην κρύβεις το φως σου.

Σκορπιός

Πέρα από το γεγονός ότι γιορτάζεις την επίσημη επιστροφή του Ήλιου, το Halloween είναι μια από τις αγαπημένες σου αφορμές για να γιορτάσεις. Το φθινόπωρο το δικαιολογεί από μόνο του -είναι η αίσθηση ότι είναι κάτι σκοτεινό και μυστήριο- που δεν μπορείς να αντισταθείς στο να ξετρελαθείς κάθε φορά που θα πέσεις πάνω σε κάτι spooky. Ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας, που έχει να κάνει με τον θάνατο και όλα όσα κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, ενισχύει την αινιγματική σου φύση και την εμμονή σου με την οικογένεια Addams.

Ιχθύς

Μια φορά κι έναν καιρό, σε έναν μακρινό… πλάκα κάνουμε. Ή όχι;  Είσαι ένα μαγικό πλάσμα και είμαστε εδώ για να επιβεβαιώσουμε την αγάπη σου για τη φαντασία και όλα τα μαγικά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ο μαγικός σου κυβερνήτης, ο Νεύτωνας, -ο πλανήτης των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της λάμψης- μπορεί να πάρει την ευθύνη για την λατρεία σου με το Halloween. Αν και στο τέλος, είναι πέρα από το μυστικιστική σου επιλογή κουστουμιού. Ως παιδί του Νεύτωνα, έχεις γεννηθεί με ζωηρή φαντασία και αυτή η γιορτή σου δίνει ακόμα μια δικαιολογία για αυτό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below