Στον Ζυγό περνά από σήμερα και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου η Αφροδίτη. Ως κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου έρχεται και θα προσφέρει εύνοια στις διαπροσωπικές σχέσεις και ηρεμία, ενώ όλο και περισσότερο θα εστιάζουμε στην όμορφη πλευρά της ζωής. Ποια ζώδια θα δουν την επαγγελματική και ερωτική ζωή τους να βελτιώνεται;

Κριός

Από τις πρώτες ημέρες στον Ζυγό η Αφροδίτη σάς δείχνει το καλό της πρόσωπο. Σε συνδυασμό με την επιρροή της Νέας Σελήνης (στις 26/9) αυτή η περίοδος υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις σε και καλές συνεργασίες. Παράλληλα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξετε σύνεση και ενσυναίσθηση.

Δίδυμοι

Μπορεί τον Σεπτέμβριο να στερηθήκατε τις αγαπημένες σας εξόδους, εκδρομές και κοινωνικές επαφές με την Αφροδίτη στον Ζυγό, όμως, ήρθε η ώρα να αναπληρώσετε. Μια πολύ καλή συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και ένα δυνατό φλερτ προβλέπονται, ανεβάζοντας τη διάθεσή σας στο ζενίθ.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να λάμψετε. Μετά τις δυσκολίες που περάσατε, πλέον πιστεύετε στον εαυτό σας και προχωράτε μπροστά. Μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος ξεκινά με μια νέα σχέση να μην αποκλείεται. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις σκέψεις σας να σας κατακλύσουν και θα καταφέρετε πολλά και στον επαγγελματικό τομέα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below