Η Άνα Μπεατρίς Μπάρος, σε μια αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση, μιλάει για την απόφασή της να χαμηλώσει ταχύτητα στους φρενήρεις ρυθμούς της ζωής του σούπερ μόντελ και να μεγαλώσει τα παιδιά της στην Ελλάδα, όπου έχει μετακομίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο με τον Ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής σύζυγό της.

«Αγαπώ την κουλτούρα και τους ανθρώπους εδώ, αγαπώ το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι ένας λαός που βάζει ψηλά την οικογένεια και θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με αυτές τις αξίες», λέει η Βραζιλιάνα σταρ της διεθνούς μόδας ενώ ομολογεί ακόμα ότι λατρεύει τον υπέροχο καιρό της Αθήνας, το νέο τους σπίτι γεμάτο πάντα με φίλους, και το προνόμιο να ζει
δίπλα στην θάλασσα και κοντά στη φύση.

Η νέα ρουτίνα της περιλαμβάνει ό,τι και μιας τυπικής μαμάς, αφού εκείνη είναι που πηγαινοφέρνει τα αγόρια της στο σχολείο και στις δραστηριότητες. «Ήθελα να είμαι μια πολύ παρούσα μητέρα. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ τα παιδιά μου. Και νιώθω τυχερή που είχα την δυνατότητα να το κάνω», εξηγεί στην Γαλάτεια Λασκαράκη, αλλά ταυτόχρονα βάζει νέους επαγγελματικούς στόχους για το μέλλον, όπως το όνειρο να ξεκινήσει ένα δική της homeware brand.

Το τεύχος Μαρτίου αναδεικνύει τον μεγάλο προβληματισμό της εποχής μας για το τι θέλουν και τι μπορούν να έχουν οι γυναίκες σήμερα, και συμμετέχει στον δημόσιο, παγκόσμιο, διάλογο που έχει ανοίξει με αφορμή την παραίτηση της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν.

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες που ξεχωρίσαμε απαντούν στα ερωτήματα γύρω από τις γυναικείες ανάγκες και τα θέλω όταν συγκρούονται με κοινωνικά πρότυπα αλλά και το μητρικό ένστικτο: Οι 22 γυναίκες πρέσβεις που ζουν στην Αθήνα μιλούν χωρίς περιστροφές για το στερεότυπο των προσωπικών θυσιών που συνοδεύει την ζωή των γυναικών διπλωματών και κάνουν τη διαφορά με τις ιδέες τους και την πολιτική τους.

Υποσχόμενες επιστήμονες όπως η Δρ Μαργαρίτα-Έλενα Παπανδρέου μάς δείχνουν το μέλλον και τις τεχνολογικές εξελίξεις που έρχονται στην προληπτική ιατρική και στη βιολογία με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η Νικόλ Ρίτσι, σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης και επιχειρηματίας της μόδας, μιλάει αποκλειστικά στο Marie Claire Greece για το πώς χάραξε τον δικό της δρόμο, πέρα από τη διασημότητα που κληρονόμησε από το επίθετό της.

Στεκόμαστε στις συγκινητικές ιστορίες των νεαρών γυναικών που τις δεκαετίες του ’50, ’60 και ’70 άφησαν πίσω τον τόπο τους και συχνά ένα μωρό και έφυγαν να δουλέψουν εργάτριες στη Γερμανία.

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, αρχίζουμε να βάζουμε χρώμα στα αξεσουάρ μας.

Οι τάσεις της σεζόν μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης και μας ωθούν να τολμήσουμε σχήματα και υλικά πέρα από τα συνηθισμένα.

Οι βόλτες στην πόλη φλερτάρουν με το κολεγιακό στυλ και τα πιο cool σύνολα για off duty εξορμήσεις.

Ακόμα, τα πιο αξιόπιστα βραβεία ομορφιάς στον κόσμο, είναι και πάλι εδώ, όπως τα ψήφισαν οι δημοσιογράφοι ομορφιάς των διεθνών εκδόσεων του Marie Claire και άλλων σημαντικών γυναικείων περιοδικών. Δείτε ποια ήταν τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς στο skincare, το μακιγιάζ και την περιποίηση μαλλιών.

Μη χάσετε το νέο Marie Claire Μαρτίου, αυτή την Κυριακή 19/2 μαζί με το Θέμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below