Στο εξώφυλλο το κορίτσι που ο Μποντ δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω, η Λεά Σεϊντού, επιστρέφει στην κατασκοπική περιπέτεια που την έκανε σταρ. Από τη «Ζωή της Αντέλ» που έκανε αίσθηση το 2013 μέχρι τα «The French Dispatch» και «Δεν υπάρχει χρόνος να πεθάνεις», που βρίσκονται εδώ και μήνες στο κατώφλι της εξόδου στις αίθουσες, η Λεά Σεϊντού είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική αναγέννηση του 2021.

Σοφία Μπεκατώρου: H γυναίκα που έγινε η φωνή μας
Το χρονικό μιας γενναίας αποκάλυψης που ξεκίνησε από το Marie Claire και σήμανε -επιτέλους- την αρχή του πρώτου ελληνικού κινήματος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και κάτι παραπάνω από αυτό: την αρχή του τέλους ενός κόσμου προνομίων και εξουσίας που συνέχιζε να ταπεινώνει τις γυναίκες από συνήθεια.

Ένα τεύχος γεμάτο κολεξιόν

Στην καρδιά του χειμώνα η έκρηξη της νέας μόδας: 50ς σιλουέτες, χαλαρά κοστούμια, bando top, τα νέα εμπριμέ, denim και όλες οι τάσεις που θα κάνουν την άνοιξη του 2021 πιο όμορφη.

 

Η μόδα συνεχίζει να είναι μία πηγή χαράς και θα είναι πάντα εδώ για να κάνει restart μαζί μας

Τα 5+1 Must-Have της σεζόν

Στο επόμενο κεφάλαιο της μόδας μερικά κομμάτια χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής γιατί ξαναγράφουν τους κανόνες του στυλ.

 

Ένα τεύχος γεμάτο δυναμικές γυναίκες

 

 

Η Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior και η κόρη της, Rachele Regini, 24 χρόνων, πολιτιστική σύμβουλος του οίκου σε ζητήματα ταυτότητας φύλου και περιβάλλοντος, δίνουν μια σπάνια κοινή συνέντευξη.

 

Kamala Harris

H νέα αντιπρόεδρος της Αμερικής, γυναίκα και κόρη μεταναστών, δείχνει το δρόμο για τις γενιές των κοριτσιών που μεγαλώνουν σήμερα.

 

Μυρτώ Κοντοβά

Η παρήγορα χειμαρρώδης σεναριογράφος μιλάει για τη νέα της τηλεοπτική σειρά «Σχεδόν ενήλικες», για το χιούμορ στην εποχή της πανδημίας και γιατί δεν ονειρεύεται ένα μεγάλο πάρτυ.

 

Θέατρο και μόδα: Το εργαστήριο Morphés, μέρος των χειμερινών δράσεων «Open Plan» του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, επιχειρεί ένα δημιουργικό διάλογο με το Αρχαίο Δράμα μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας ενός ενδύματος με πηγή έμπνευσης τη μορφή της Ιφιγένειας.

Η Ομορφιά είναι πάντα εδώ

με το #Skinimalism η πρακτική που σαρώνει στην περιποίηση της επιδερμίδας

Μαθαίνουμε τις πραγματικές ανάγκες ενός καθαρού και υγιούς δέρματος επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και κάνοντας παύση στην υπερβολική χρήση προϊόντων και συστατικών

και όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και για τα μαλλιά.

Μην χάσετε το

Marie Claire

Ο,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below