Στο Marie Claire Μαρτίου, η δύναμη είναι γένους θηλυκού
στην ομορφιά και τη μόδα, παντού γύρω μας

Στο εξώφυλλο η Πενέλοπε Κρουζ, προχωράει από το ένα κινηματογραφικό project στο επόμενο, κρατά το γάμο της με τον Χαβιέ Μπαρδέμ μακριά από τη δημοσιότητα, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της αγωνίζεται ενάντια στον αναλφαβιτισμό και τη σεξουαλική κακοποίηση των κοριτσιών του κόσμου.

 

Το πρώτο τεύχος της άνοιξης φέρνει μαζί του όλες τις νέες τάσεις από τους μεγάλους οίκους και

Τα πολυτελή αξεσουάρ, όπως τσάντες που αγοράζουμε σήμερα και αγαπάμε για μια ζωή

Η μόδα ξεφεύγει στην εξοχή και ζει ανέμελες ανοιξιάτικες μέρες στη φύση με πλεκτά ρούχα και γήινες αποχρώσεις σε δερμάτινα πανωφόρια.

Ενώ δοκιμασμένες φόρμες σε μαύρο και άσπρο σαγηνεύουν με διαχρονικά σύνολα.

Η μόδα μαθαίνει από το παρελθόν

όπως μας εξηγεί η Αγγελική Γιαννακίδου, ιδρύτρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτιστική και οικονομική τόνωση της περιοχής με τη δημιουργία του βιώσιμου project «Riza».

Ενώ η κοινωνία βλέπει προς το μέλλον: 23 άνθρωποι γράφουν για το ελληνικό #metoo

Η σπίθα της Σοφίας Μπεκατώρου που άναψε τη συζήτηση έγινε φωτιά και η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας στην Ελλάδα δεν θα μείνει στα λίγα αρπακτικά αυτού του κόσμου που ξεσκεπάστηκαν. Για να διαλύσουμε από τα θεμέλιά του το συστημικό σεξισμό μιλάμε με πολιτικούς, ηθοποιούς, εκπροσώπους θεσμών, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων για το μέγεθος του προβλήματος και τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Η Ομορφιά γιορτάζει

Βραβεία Prix d’Excellence

Οι beauty editors όλων των εκδόσεων του Marie Claire διεθνώς διαλέγουν τα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς.

Το μοντέρνο ροζ

Οι ροζ αποχρώσεις κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει νεότερη και πιο φρέσκια. Αρκεί να ξέρουμε πώς να τις χρησιμοποιήσουμε.

Το δέρμα που αγαπάμε

Φροντίζουμε την επιδερμίδα μας έτσι ώστε να μεγαλώνουμε όμορφα και όχι για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Αν την αγαπήσουμε, θα βλέπουμε κάθε μέρα τη πιο λαμπερή της πλευρά.

Όπως πάντα συναντάμε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην πολιτιστική ζωή

Ο Γιώργο Καραμίχος, ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής με διεθνή καριέρα μας λέει #είμαστεόλοιμαζί

Η Αμερικανίδα πολιτική αναλύτρια και συγγραφέας Λάρα Πρέσκοτ σε μία αποκλειστική συνέντευξη μιλά για τους ήρωες του best seller βιβλίου της, Όσα κρατήσαμε κρυφά, γυναίκες στη CIA της δεκαετίας του ’50 και την ερωμένη του Παστερνάκ στη σοβιετική Ρωσία.

Ένα διαμέρισμα στο Παρίσι με τους ολόλευκους τοίχους του να συνθέτουν μία εικονοκλαστική και ποιητική συμφωνία μας δίνει ιδέες για να διακοσμήσουμε το σπίτι

Μην χάσετε το

Marie Claire Μαρτίου|

Ο,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below