30 χρόνια Marie Claire και Lierac: Γιορτάζουμε τη νεότητα

Η νέα θεραπεία Premium La Cure της Lierac αναγεννά, επανορθώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Και μαζί με το Marie Claire εξυμνεί τη γυναικεία ομορφιά. …

Η νέα θεραπεία Premium La Cure της Lierac αναγεννά, επανορθώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Και μαζί με το Marie Claire εξυμνεί τη γυναικεία ομορφιά.

 

Η σειρά Premium της Lierac βρίσκεται ήδη 12 χρόνια στην αγορά και ως μέρος του πυρήνα του αγαπημένου μας γαλλικού brand χρησιμοποιεί την έρευνα και την επιστήμη για να χαρίσει στις γυναίκες την εξειδικευμένη φροντίδα που έχουν ανάγκη. Με το πέρασμα του χρόνου, το στρες και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα η επιδερμίδα φθείρεται και αυτό που χρειάζεται είναι αποτελεσματικές συνθέσεις που ανανεώνουν το πρόσωπο.
Η σειρά Premium φέτος εμπλουτίζεται με τη θεραπεία La Cure Aπόλυτης Αντιγήρανσης που λειτουργεί σαν σφηνάκι νεότητας.


Πρόκειται για μια καινοτομία που χάρη σε ένα πρωτότυπο σύμπλοκο αναγεννά τους ιστούς του δέρματος και ενεργοποιεί τη δράση της πρωτεΐνης της νεότητας που ευθύνεται για την αναζωογόνηση των κυττάρων. Μετά από 28 ημέρες, η επιδερμίδα ανανεώνεται άμεσα, αποκτά αίσθηση άνεσης και φαίνεται λεία και ξεκούραστη. Η Lierac βρίσκεται πάντα στο πλευρό των σύγχρονων γυναικών τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό τους έτσι ώστε να αντανακλούν λάμψη τόσο από την εμφάνισή τους όσο και από την εσωτερική τους ενέργεια.