Το Marie Claire Power Trip είναι το γεγονός του Οκτωβρίου!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα το συνέδριο-πηγή έμπνευσης, που αφήνει το αποτύπωμά του σε θέματα ενδυνάμωσης των γυναικών και επισημαίνει την ανάγκη για τη συμπερίληψη περισσότερων γυναικών σε θέσεις εξουσίας, θα συγκεντρώσει και φέτος μερικές από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του φεμινισμού, των γραμμάτων, των επιστημών, των τεχνών, της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των νέων τεχνολογιών, σε ένα ολοήμερο event που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο marieclaire.gr.

Το συνέδριο έχουν τιμήσει τις δύο προηγούμενες χρονιές ηγετικές φυσιογνωμίες της χώρας, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Στο 3ο Marie Claire Power Trip στις 13 Οκτωβρίου 2021 στο Cape Sounio Grecotel Boutique Resort ομιλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με βαθιά γνώση στον τομέα τους θα συζητήσουν για τις καινοτομίες και τα επιτεύγματα των γυναικών στη βιώσιμη ανάπτυξη, την υγεία, την επιστήμη, την τεχνολογία αλλά και για τις νέες ευκαιρίες και τις διεκδικήσεις των γυναικείων κινημάτων στον 21ο αιώνα.

Με θεματικές όπως:

*Εκπαιδεύοντας τις ηγέτιδες του αύριo:  Χρηματοοικονομικός αναλφαβητισμός των γυναικών στην Ελλάδα

*Πολιτικές συμπερίληψης στις βιομηχανίες της μόδας και της ομορφιάς.

*Το μέλλον της ελληνικής μόδας: χειροτεχνία, βιώσιμη ανάπτυξη και ανώτατη εκπαίδευση

*Το τελευταίο στερεότυπο, η σιωπηλή αγωνία για τη μητρότητα στην αρένα της καριέρας

Tο συνέδριο προσελκύει τις δυναμικές γυναίκες του σήμερα φιλοδοξώντας να χτίσει την κληρονομιά του αύριο, ανοίγοντας δρόμους για τα νέα κορίτσια σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης, συμπερίληψης και ισότητας στην Ελλάδα.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος ως ομιλήτριες γυναίκες που ηγούνται και ξεχωρίζουν σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής, από πολιτικούς όπως η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα, η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας Εύα Καϊλή, αλλά και η συγγραφέας Λένα Διβάνη, η ιστορικός και ακαδημαϊκός Κάθριν Φλέμινγκ, η CEO της ΑIA Relate Αλεξία Μπακογιάννη, το σούπερ μόντελ Ελίζα Σεντνάουι, η παρουσιάστρια και διεθνές μοντέλο Βίκυ Καγιά, η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη.

 

 

Το Marie Claire Power Trip θα μεταδίδεται ζωντανά από το marieclaire.gr και το protothema.gr, ενώ θα παρουσιαστεί από το σύνολο των ΜΜΕ του ομίλου του «Πρώτου Θέματος» και θα καλυφθεί από τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι προσκεκλημένοι στο συνέδριο θα είναι περιορισμένοι και εντός του ορίου που θα επιβάλλει το αντι-Covid πρωτόκολλο για εκείνη την περίοδο.

Power Trip International

Από το 2016, το Marie Claire Power Trip έχει γίνει μια ενέργεια-ορόσημο του μεγάλου περιοδικού, από τις Ηνωμένες Πολιτείες (Silicon Valley) ως τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική, με κεντρικές ομιλήτριες μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ (Mila Kunis, Sharon Stone, Jennifer Garner και πολλές άλλες). Εκατό γυναίκες συναντιούνται σε ένα συνέδριο ουσιαστικής δικτύωσης σε ένα πολυτελές και χαλαρό περιβάλλον για να γεμίσουν εικόνες και ιδέες που θα μας οδηγήσουν σε μία καλύτερη κοινωνία αλληλεγγύης και ισότητας.

Με την υποστήριξη των: Porsche, Lancôme, Veuve Clicquot, Lenovo, Papastratos, Google, Aea, Cape Sounio Grecotel Boutique Resort

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below